Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért nem tudok rászokni a...

Miért nem tudok rászokni a cigizésre? Haverokkal jó, de egyedül nem cigizek.

Figyelt kérdés

Amikor buli van, akkor a haverokkal jó cigizni, de egyedül rohadtul nincs kedvem, meg hülyeségnek is tartom.

És mindig velük cigizek buliban, utána ha nincs buli, akkor nem fogok neki állni otthon vagy bárhol rágyújtani.

Mégis miért?

2013. aug. 2. 11:10
1 2
 11/13 sativus ***** válasza:
71%
az ilyeneket hívják parti cigisnek :DD
2013. aug. 2. 17:20
 12/13 anonim ***** válasza:
A válaszokat nem olvastam de elöbb azt szeretném megkérdezni hogy miota dohányzol alkalom szerüen?nem lehet hogy csak azèrt szivod mert a többiek is cigiznek ès igy nem logszki a sorbol?
2013. aug. 4. 17:53
 13/13 anonim válasza:
Nekem 2 évembe telt rászokni (sajnos) utána 17 évig szívtam napi 20-30 szálat és mit össze szenvedtem mire leraktam. Spórold meg magadnak ezt a felesleges kört. A cigizés már rég nem gizda! :) (amúgy lehet már rég függő vagy csak az elvonási tüneteid nagyon gyengék)
2013. aug. 19. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!