Mennyibe kerül a dohány és a hüvely?
Nem de hogyis! Mar 1eve cigarettazok csak unom mar h nem eleg egy doboz cigi. Mindenki mondja h toltos cigi jobb szeretnem kiprobalni.
Egyebkent amit irtal az izesitett akkor?
Nem csak toltos cigi van. En peldaul sodrom egy sodrogep segitsegevel. Cigaretta filter, rovid cigarettapapir (es ajanlott) es sodrogep kell hozza. Meg persze dohany. En masodjara vettem most 150 g-s RGD dohanyt. Hat nem a legjobb:S - A dohanyt erdemes nagy kiszerelesben venni es ha van levegozaroja azt sose felejtsd el visszazarni, mert kiszarad! - A legjobb dohany, amit eddig szivtam Amber LEaf - boltokban nem nagyon lattam meg, ez inkabb sodrashoz jo dohany. A szofi dohanya sem rossz nagyjabol egy arban van a jobb/kozepes kategoriakkal. Bond sem rossz, annak a szurke valtozatt ajanlom (nekem egy ido utan eros volt a kek).
A huvelybol nekem a 100 darabos szofi jott be, de azt meg ezer eve vettem :D pont ket hete ajanlgattak a traffikban 275db-s valami no name huvelyt 275 FT-ert. (pedig en cigarettafiltert kertem :@)
Nekem ennyi otletem van, ja es ne felejts el venni tolto -gepet is.
Én Szofi dohányt szívok, az 890 volt legutóbb, de lehet, azóta emelték.
A hüvelyből meg a Club kéket szoktam venni, az 200 Ft.
A töltőm meg Primus, 1600 Ft volt, és sokkal jobb töltő, mint ami előtte volt, a Colombus töltő, ami drágább is volt ráadásul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!