Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 6-8 szál elszívása...

Napi 6-8 szál elszívása esetén mennyi idő múlva lehet bármilyen szinten bármi 'bajom'?

Figyelt kérdés
Kék Bond-ot szívok.

2013. júl. 17. 02:48
 1/8 Titkos Málna válasza:
100%

Genetikától függ.

Van aki 2 dobozzal szív el egy nap alatt még sincs semmi baja, a másik véglet pedig az mikor 1-2 mégis belehal valamelyik következményétől...

Szerintem elég káros, szokj le...keres valami mást helyette pl.:sport stb.:)

2013. júl. 17. 03:22
 2/8 Una ***** válasza:
61%

Gyermekkori jóbarátom büszkén mondta, "Amikor az orvos azt mondta tüdőrák, azóta egy szálat sem szívtam!" és várta az elismerést az erős akarata miatt.

Műtétek, áttétek, szenvedés következett. A végén már azt kívántam legyen már vége, miért kell ennyit szenvednie.

Eszembe jutottak a korábbi szavai és az, hogy ha csak egy évvel korábban hallgat rám és nem nevet ki amikor a cigaretta miatt vegzálom ez alighanem elkerülhető lett volna.

Mit gondolsz Ő mit válaszolna a kérdésedre?

2013. júl. 17. 06:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Én több, mint 20 évig napi 2 dobozzal szívtam. Igaz azóta leszoktam, de nem egészségi okokból. A bajság genetikai úton jön. Volt munkatársam faterja soha nem dohányzott mégis olyan fajta tüdőrákja volt (belehalt) ami a dohányzóknak szokott lenni.
2013. júl. 17. 07:49
 4/8 anonim ***** válasza:
6-8 szál még nem sok a 2dobozhoz képest, de ez is okozhat rákot de sokkal kissebb az esélye esetleg csak a szád lesz büdös. Én 12évesen szívtam enyit. Semmibajom :)
2013. júl. 17. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
bizonyos "bajok" ennyitől is jönnek. büdös leszel, költened kell rá, függő leszel, és ha nem kapod meg a következő adagod, boldogtalannak érzed magad.
2013. júl. 17. 09:34
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Általában ez az a mennyiség ami a függőség kezdete szokott lenni. Kevesen időznek sokáig ezen a szinten: vagy leteszik, hogy elég volt a pénzszórásból, vagy felmennek fél-egy dobozra pár év alatt. Válassz!
2013. júl. 17. 16:22
 7/8 anonim ***** válasza:

1, a dohányzás nem csak tüdőrákot okoz,hanem keringési rendszert is veszélyezteti

2, minden cigi károsítja valamekkora mértékben a szervezetet,de nem tudni mennyire képes kijavítani a hibát a szervezet

3, mivel ez állandó terhelés a szervezet számára ezért kevesebb energiája jut más dolgokra

2013. júl. 18. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok tényezőtől függ. Hány éves vagy? Mióta gyújtol rá? Jobban járnál ha letennéd vagy csak ritkán gyújtanál rá, google-n keress a cigis tüdő kifejezésre.
2013. júl. 18. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!