Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egy ideje már nem dohányoztam,...

Egy ideje már nem dohányoztam, ma rágyújtottam. Azóta rettenetesen fáj a hasam, mintha hasbavágtak volna. A cigitől van? Miért?

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen!!!!! A barátnőm is pont ugyan így járt, többször is!
2009. okt. 20. 01:47
 2/6 anonim válasza:
100%
Igen attól. A haverom is így járt.(Azért írtam havernak, mert ő fiú én lány és nem a pasim.)
2009. okt. 20. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A nikotin fokozza a gyomorsavtermelést és a bél mozgását. Ezért fáj. Nem írtad hogy hol, ha a gyomrod ég egyél valamit, a belek ellen sajnos nem sokat tudsz tenni, kivárod még elmúlik.
2009. okt. 21. 17:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem a gyomrom ég, azt tudnám milyen, mert amúgy is magas a gyomorsavam. Ilyen feszülő érzés, mintha tényleg belülről jól belémrugtak volna.

Azóta elmúlt persze, csak akkor nagyon fájt.

Köszi a válaszokat! :)

2009. okt. 22. 15:25
 5/6 anonim válasza:
25%
A hasad nem tom mitől fájt de valószinü nem a cigitől mivel ha cigizel nem a hasadba szívod hanem a tüdődbe.
2009. okt. 25. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Kérdező

Sajnos,én ezt már egy jó párszor eljátszottam,most ismét abbahagytam,nem lehet a szervezetet átvágni,a vége úgy is az lesz,hogy letesszük.Csak sajnos,közbe előfordulhat,hogy komoly baj történik.HA EGYSZER MEGÚSZTUK A BAJT,ÉS LETETTÜK A CIGIT,SOHA TÖBBÉ NEM SZABAD RÁGYÚJTANI.

2009. okt. 26. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!