Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha kipróbáltok egy új cigit?

Ha kipróbáltok egy új cigit?

Figyelt kérdés
És nem tetszik akkor is elszívjátok az egész dobozt?

2013. júl. 13. 12:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ezért próbálok ritkán új cigit. Nemrégen váltottam, vettem vagy 3 doboz sz@rt, mire megtaláltam a jót.
2013. júl. 13. 13:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha van az ismerőseim között akiről tudom hogy szereti, akkor elcserélem vele olyan márkára amit én szeretek, vagy egyszerűen csak neki adom.

Ha nincs ilyen, akkor elszívom.

Vagy ha nagyon nem jön be az embernek az új márka, akkor oda lehet adni egy random hajléktalannak, ők örülnek neki. Két legyet egy csapásra. Így megvan a napi jó cselekedet, plusz nem megy kárba a cigi :)

2013. júl. 13. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A cigik közt én még nem találtam totál szívhatatlant. Ellenben most vettem egy Momentos vaníliás szovarkát, de valami nagyon alja az egész... Ekkor gondoltam rá, hogy odaadom én is egy hajléktalannak, de már csak 8 szál van. Szerintem elszívom már csak azért is :D

1x vettem Slágert még iskolába jártam... 1 szálat negyedéig elszívtam a többit meg a retyóban az ablakpárkányba beraktam :D Valaki elvitte...

2013. júl. 13. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!