Vizipipa színes füsttel?
állítólag a Al-Sultan epres dohánytól rózsaszín lesz a füst, vagy csokistól barna. [nem tapasztalat]
jöhetek hozzád pipázni? ^^
ja, ha nem működik, akkor a photoshopot ajánlanám. ^^
előző vagyok.
Én már 4 éve pipázok, az elmult 2 évben gyakorlatilag rendes dohányos vagyok! Napi 2-4 pipát szívok el! Eddig 5 pipát vásároltam, 40 különböző dohányt kóstoltam és 8-9 különböző boltot ismerek! Ennél még tapasztaltabb egy barátom, de sem ő, sem én nem hallottunk még ilyenről! Egyébként ha létezne biztos jó móka lehet, de nem rendszeresíteném hiszen a füstben valamilyen extra anyag kerül, pedig a vizipipa pont hogy a minnél tisztább füstről szól!
Ajánlom a vizipipafan.hu -t, ott is felteheted a kérdésedet!
Hát sajnos nem : (
Tapasztalat : ) 4éve pipázok szinte minden dohányom volt (jelenleg Al-sultan Cseresznye van és nem nincs színes füst
1:ha lenne méreg drága lenne
2:Tuti találtál volna róla tesztelős videót : D
Most 2011 van kitudja milyen dohány lesz pipához 5-10 év múlva reménykedjünk : D addig is marad a szép fehér füst Jó pipázást : D
Színes füst NINCS!
Max ledfény színes lámpa stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!