A shiazo követ bele lehet tömni sima kerámiába?
Köszi, csak attól félek, hogy lefolyik a melasz, nem tudom, hogy kéne megoldani a dolgot.
Talán rakok az aljára egy alufóliát, és kisebb lyukakat csinálok rá, mint ami a kerámián van. :/
Neee, ne úgy csináld!
A tetejéről szedd le azokat a köveket, amik nem annyira melaszosak és nm lesz gondod :D
(Amúgy én is estem már ebbe a hibába)
De az íze akkor is intenzív lesz?
Ha igen, akkor jövőhéten elugrok venni, milyen ízt ajánlasz? :D
Hát én személy szerint a dohányt jobban preferálom :D
Intenzívebb íz, a kisebb füsttel ellentétben....
Shiazonál ez pont fordítva van: sok füst, de az ízek nem jönnek ki annyira mint a dohánynál.
Ízben shiazom eddig 7 féle volt, és amik tetszettek azok rang szerint sorolva:
1.
-Blueberry
-Plum (habár nem is szeretem a szilvát, ez az egyik legjobb)
2.
-Melon
-Cola&Cherry
-Lemon
3. ezek az intenzitásuk miatt lettek utolsók, mert nem jönnek ki annyira az ízeik :(
-Coconut
-Lime
De ha dohányt veszel, abból 90%-ban mind jó :D
Eddig a dohányban nem csalódtam, max csak meguntam egy-egy ízt (pl menta...hányni tudnék a szagától most már)
:DD
Mentás dohányom van nekem is, na én meg azt még el sem szívtam... :D Mondjuk eleve nekem sok egy adag, de lassan elpipázgatok.
Mondjuk egyszer-kétszer már éreztem, hogy akarok szívni, de nem akarok rászokni a dohányra, ezért térnék át shiazo-ra, de amúgy a dohány íze tényleg jó, ha megszokjuk. Na ez aztán kusza mondat lett. :)
Köszi a választ, a blueberry-sen én is gondolkoztam, csak attól féltem, hogy túl édes lesz, de szerintem azt veszek akkor.
Amúgy most az jutott eszembe, hogy vajon lehet-e pl. narancshéjat rakni bele, vagy akármit, hogy ízesítsük a dohányt? Vagy ha esetleg egy kis alkoholt rakok rá, annak kijönne az íze?
Na ez már csak ilyen késői eszmefuttatás, lehet aludnom kéne. :D
Hallottam már ilyen-olyan mendemondákról már én is, csak kipróbálni nem merem, mert félek, hogy megégne a narancs aztán lőttek a szeánsznak :DD
Az alkoholtól meg azt mondják, hogy gyorsan beüt, ha vp-ben van tisztán
Arról is hallotam már, hogy a tag egy almából csinálta meg a dohánytölcsért, és abba tömte a dohányt :DD
De én is voltam úgy mint Te, én is éreztem néha, hogy:
-Úúú de jó lenne most egyet füstölni
Erről csak annyit mondok, hogy nem fogsz rászokni :D
Nekem a shiazo általában nem is ad elég (hogymondjam) "ízt" és ezért rakok a shiazo mellé dohányt
(nem vp-dohányt, nem cigidohányt, hanem még feldolgozatlant megmosom és azt bele :D nagyapámék egy dohányföld mellett laknak pár km-re és egy-egy levelet elvinni nem nagy bűn ;P)
De ez mindenkiél más és más, hogy hogyan szereti.
Én sem tarom magam függőnek, pedig van mikor egy héten minden nap szívok egyet és van, hogy hónapokig még csak rá sem gondolok :D
15/F
Akkor azt hiszem, nincs más választásom, dohányföld mellé költözök, hogy legyen mindig friss dohányom. :)
Én is hallottam, hogy hamar beüt alkohollal, de a másik végletet is... Na akkor, próba cseresznye, majd hétfőn :D
Mióta használod a vizipipát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!