Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipába jó vizipipaszén...

Vizipipába jó vizipipaszén helyett a faszén?

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
szia! nemigazán mert nem tudod rendesen meggyújtani, legalábbis nekem sajnos nem sikerült :( ha neked sikerülne írd meg kérlek a praktikát :D jah és jó pipázást :D
2009. okt. 14. 17:34
 2/9 anonim ***** válasza:

eelvileg..:D szóval, lehet bele azt is rakni, de ha jól tudom, az úgy sokkal károsabb mert a vízipipa szén direkt úgy van megcsinálva, hogy kevés károsanyag legyen benne

másik dolog, hogy annak lehet hogy nagyon erős íze lesz, mi is próbáltuk már:D részegen mondjuk annyira nem érzik, de sokkal jobban kapar úgy

2009. okt. 14. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
sokkal jobb mint az öngyulladó(nem vizipipa) szén mert az a cucc amitől az öngyulladó begyullad nem tesz jót az ízének se
2009. okt. 15. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
NAGYON NEM! MÉRGEZŐ! És egyébként az is vizipipa szén amelyik nem ögyulladós, csak azt éppen nem öngyulladós vizipipa szénnek hívják, ami valóbban jobb, de szintén nagyon más mint a faszén!
2009. okt. 17. 04:33
 5/9 anonim ***** válasza:

NEM VÉLETLEN GYÁRTANAK A VIZIPIPÁHOZ KÜLÖN SZENET!

am ezis faszén .. de speciális.... ne próbáld ki a hagyomnányos faszenet a vizipiázáshoz .. amivel a kandallót fűtik mert MÉRGEZŐ!

2010. jan. 10. 20:16
 6/9 anonim válasza:
nem mérgező mitől lenne? csak az a begyújtó folyadék mérgező rajta ha tesznek rá am szerintem inkább vegyél rendes vízipipa szenet 700ft-ot kibirsz
2010. jan. 13. 21:08
 7/9 anonim válasza:
18:37 -nek azért nemtesz jót mer azután kell a kerámiára rakni miután leégett az öngyulladós réteg
2010. jan. 13. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
ha tábortűznél ültök, nyugodtan vegyetek ki egy két parázsló széndarabot... nem lesz semmi bajotok, több vizipipás honlapon is ajánlják mert sokkal finomabb a füst mint öngyulladósnál, a vizipipa szén is sima szén csak formára van vágva és ilyen öngyulladós szar van rajta :)
2010. márc. 5. 19:09
 9/9 anonim válasza:
nem mérgező csak nézd meg hogy nincs e vegyszerezve vagy valami.. ha tiszta akk semmibalyo nem lesz de sztem vegyél inkább vp szenet abból is van 100 féle
2010. márc. 27. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!