18év alatt cigit venni?
Figyelt kérdés
Tudom h ez buta kérdés, és am is meg lehet oldani vhogy mindenképp....de hogyan mehetsz biztosra abban, ha bemész mondjuk egy újságoshoz, és a személyid/diákod megmutatása nélkül odaadják neked a cigit? Vagy esetleg hol kapod meg? Mert ált. a nagyobb helyeken elkérik az igazolványt....naszal tapasztalatokat is várok, tuti h százassával vannak itt a "gyerekek", akik cigiznek...hogy vesztek cigit? És hol? :)) (Bocsi, hosszú lett.... :D)2009. okt. 11. 21:15
11/15 anonim válasza:
Jaja, kis non-stop boltokban sose kérnek személyit.
12/15 anonim válasza:
Én annak idején kb. 7 éve mindig egy kis boltban vettem cigit. Akkor még nem voltam 18. Aztán pont a 18. szülinapom után kérték el a személyimet.
Pedig már akkor sem lehetett 18 éven aluliakat cigivel kiszolgálni.
13/15 anonim válasza:
tök mind1 hová mész be max. azt mondják h nem...ez nem olyan nehéz
14/15 anonim válasza:
kissebb boltokban, újságosnál nem kérik el ma vettem cigi ugyan annál az újságosnál ahol eddig vettem és me elkérték a személyim de azt mondtam hogy nincs nálam és azt mondta hogy nem baj csak legközelebb hozzam magammal és kiadta.tehát magasbol szarják le hogy hány éves vagy!
15/L
15/15 anonim válasza:
kisebb boltokba sose kérik...bnőmre azt hiszik h 16 (pedig qrwára nem annyi :D) és minden kérdezgetés meg személyi nélkül odaadják neki, szal sztem ilyen nonstop boltokban bátran próbálkozz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!