Le akarok szokni a cigiről, most. De még van pár szál cigim. Elszívjam, ne szívjam?
Nem utána akarok leszokni, hanem most, és már 2 napja nem gyújtottam rá, de itt van még a megmaradt 5-6 szál cigi, és nem tudom mi legyen.
Úgy vagyok vele, hogy úgy se fog már ez változtatni az elhatározásomon.
De van egy olyan érzésem, hogy ha nem most állok le vele, hanem majd ezek után mondom azt, akkor nem fog menni nem?
Szóval ha most akarok leszokni, akkor dobjam ki azt a pár szálat, vagy adjam oda valakinek, de inkább ne szívjam már el őket nem?
Ne gyújts rá, de tartsd meg azt a pár szálat, mert dohányos legtöbb esetben nem szokik le teljesen csak leteszi valamennyi időre(ha te az első táborba tartozol, gratulálok, ha nem, akkor is ott van a vésztartalék). És ne gyere nekem azzal, hogy ott van a kísértés mert én 2 hónapot nem gyújtottam rá úgy, hogy meg volt még a doboz 3/4e.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!