Mit tegyek? Cigizik a barátnőm, és nagyon zavar.
nem fog rájönni. Olvastam egy tanulmányt arról, hogy kimutatható az összefüggés a dohányzás és helyzetek racionális értékelése között.
röviden: A kísérletben kétszer kellett végigjátszani egy tőzsde-szimulátoron, és a nemdohányzókhoz képest a dohányosok másodjára jóval kisebb arányban tudták alkalmazni azt a tapasztalatot, amit az előző köri játékban szereztek, tehát nagyobb arányban követték el ugyanazokat a hibákat, mint az előző körben.
A kutatók valószínűsítik, hogy hasonló húzódhat meg annak a hátterében is, hogy bár a dohányosok jelentős része ismeri a dohányzás káros következményeit, de mégsem képes azt a gyakorlatban alkalmazni.
"Tudja, hogy engem ez nagyon zavar, de azt mondja h törődjek bele..."
Hát, ez után azt mondanám, hogy törődjön bele, hogy más barátnőm lesz.
Én is ebben a helyzetben voltam, amikor már tényleg elegem lett, választás elé állítottam: vagy én, vagy a cigi..
és így sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!