Hogy kell natúr dohánylevélből cigit csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy nagy pakk préselt (?) dohánylevelem, de úgy, hogy rendesen a levelek látszanak. Mit kell ezzel csináljak, hogy elszívható állapotba kerüljön? Egyáltalán kell-e valamit csinálnom vele a morzsoláson kívül? Hogy tároljam hogy jó legyen sokáig? Elég száraz már, de lehet még ki kell teregetnem levelenként.2013. jún. 4. 23:31
1/5 anonim válasza:
Az ugy eleg eros lesz, es ha jol tudom, igy mergezo is.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi rajta a mérgező?
2013. jún. 4. 23:56
3/5 anonim válasza:
Nem sok, de attól függ, hogy fel van-e már dolgozva (tehát szárítás etc.)
Ha fel van akkor csak annyi a dolgod, hogy ízlésed szerint mosod meleg vízzel.
Értelemszerűen minnél többször mosod a dohányt annál kevesebb nikotin lesz benne, annál kisebb lesz a buzz.
Van aki erősen szereti és van aki lágyan :D
4/5 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, de ezt hallottam. Lehet, hogy nem így van, mindenesetre jól olvass utána! 1.
5/5 anonim válasza:
Max amiatt lehet mérgező, mert permetezik--de ha megmosod akkor.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!