Melyik a károsabb, a szivarka vagy a cigaretta?
Figyelt kérdés
Már mindkettőt kipróbáltam, nagy különbséget nem éreztem, a cigaretta 770 től kezdődik árban, a szivarkához 430 ért hozzá lehet jutni, a cigarettán feltüntetett a nikotin tartalom a szivarkán nem (akkor mégis mennyit tartalmaz?)2013. máj. 28. 10:30
1/1 anonim válasza:
hát... az egyik tüdő és/vagy légúti vonalon okoz rákos megbetegedést a szivar pedig inkább ajak és szájüregrák. mindkettő gyorsan képez áttétet de az ajak és száj szűrése egyszerűbb és te is jobban észreveszed. csak azt tudom mondani amit más: ne dohányozz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!