Füvezel? Szoktál olykor olykor marihuánát fogyasztani? :D
Figyelt kérdés
én igen, :D
( aki osztogatni akarja a füveseket, az ne ennél a kérdésnél tegye, mert én lepontozom) csak válaszolj a kérdésre.
2009. okt. 5. 08:49
12/20 anonim válasza:
én még nem, de szívesen kipróbálnám.
14/20 anonim válasza:
Mar nem,de 3 evig kegyetlenul. 90%-ban hetente tobbszor bealltam. Parszor nagyon durvan. Neha-neha laza het volt,akkor rendesen megcsappant a penztarcam. Most meg iszom a levet,mert tulzasba vittem. De remelem internetes rendorseg nem nyomoz ra senkire.. =)
15/20 anonim válasza:
22:23asnak :
Én tegnap próbáltam először, és nekem is pánikom volt :S
16/20 anonim válasza:
Nem.Még nem is próbáltam.De egyszer mindent ki kell..
17/20 anonim válasza:
a marihuana az egy egéz laza drog én úgy vagyok vele hogy mennyiségtől függ hogy mennyit szívok . pl szilveszterkor elszívtunk 15 tatyit ( persze más segédanyaggal eggyütt) és azóta pedig nem szívtam! és most le is akarok állni egy időre mert egypár spanomat elvitték a zsandárok :(
18/20 anonim válasza:
Ha 3bitet eszik a sith ha szívsz,
Ha szorul a szív, mindenki szív,
Spanom raj a Steve!
:D:D:D
19/20 anonim válasza:
Ha összeáll a páros attól befosik a város, két csapat négy név itt a vákumütemgyáros, tisztázzuk már most huzz a fejedre egy zsák fost ha játszod a jánost hallgasd a párost
a vákumzene rádkóstol elkenik a szádat rágóstól, eladom a toronyórát láncostól
20/20 anonim válasza:
Régebben próbáltam. Nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!