Miért hiszi azt néhány nemdohányzó, hogy ők jobb emberek?
válaszoljatok a kérdésemre, és szóljatok a többi dk-s haverotoknak is, kíváncsi vagyok az új ideológiátokra:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__4392322-a..
Nem olvastam egy választ sem.
Szóval: ez durva sarkítás lenne, hogy mondjuk én, nemdohányzó, többre tartsam magamat annál, aki szívja.
Viszont: az tény, hogy fiatal koromban ÉN TUDTAM MAGAMHOZ ŐSZINTE lenni, nem akartam a haverok "elvárásainak" megfelelve attól vagány lenni, hogy rágyújtok egy olyasmira, ami számomra rettenetesen undorítóan büdös és kellemetlen. Annyira rossz volt a szájízem tőle, hogy ugyan köhögőrohamom nem volt, de vagy fél óráig öblögettem a pofámat és mentolos rágóztam utána.
Tehát én, amit ezügyben többre tartok magamban a másikakhoz képest az az akaraterő, hogy nem hagytam magam "zsarolni", hogy "nem vagy a haverom, ha nem szívod". Én ezt mondtam: "te nem vagy az én haverom, ha ilyennel akarsz zsarolni".
Aztán a későbbiekben is: sokan idegességlevezésnek használják. Én ezt inkább másképp teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!