Feltennnék egy költői kérdést. MIÉRT KELL 13-14ÉVESEKNEK CIGIZNIÜK ÉS PIÁLNIUK? MIÉRT JÓ? MENŐ?
gondolom nem emlékszel a tinikorodra vagy te véletlenül totál tökéletes voltál.
mindenki ezt csinálja,ezért menö aki nem csinálja az szürke egér nincs benne semmi buliban és unalmas.
ez van a tiniknél...
keresik a helyüket, felvesznek egy rakás álarcot mig rájönnek hogy az összes álszentség és megtalálják önmagukat.
én is cigiztem 14 évesen igaz nem láncban és néha ittam is. na és? 27 vagyok és már jo régota nem teszem. felnöttem, átértékelödtem, nem akarok senkit utánozni és szeretek egészséges lenni.
de van aki ebben megreked... ebben nagyban hozzájárul a szülök szintén cigizése ivása. egy alkesz szülö meleltt vagy a gyerek is alkesz lezs vagy pont az ellentéte,soha nem fog inni. párom utobbi pl.
nekem nem ittak cigiztek a szüleim csak kiprobálták nyilván és mégis cigiztem évekig,de nem sokat mert nem tudok részokni. igy könnyen le is tettem.
nagyon sok mulik a társaságon. Természetjáro/kedvelö állatbarát emberek között kevesebb a cigis. de ha a buli az élete akkor még talán drogozik is.
de ezek nekem elég nyilvánvaloak neked miért nem? nem tudom hány éves vagy...
Te is 13-14 éves vagy nem?
-A költői kérdésre ugyanis nem válaszolunk
-Nagybetűvel írtad az egész kérdést
-Olyan dolgot kérdeztél amit rengeteg idióta a gyk-n
Szerintem inkább írd meg a leckéd...Én is mindjárt megírom :D
Mire jó a szív, ha csak fájni tud?
Ez egy költői kérdés. Amit te feltettél, az nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!