Melyik most a legeslegolcsóbb cigi (nem baj ha szar)?
Akkor az üres.
De miért baj a töltött? Ha nincs pénzed cigire, akkor egyszerűen ne gyújts rá. Ha nem bírod ki, akkor töltened kell. Amik pedig a kisABC polcian találhatóak, ott alig van számottevő különbség a költségekben. Megtudhatom, hogy mire kell?
Slágert nehogy vegyél. 1x vettem, mert "ugyan, túloznak csak, hogy annyira sz@r. Biztos nem olyan rossz mint híresztelik..."
Kb 1 szálat félig szívtam el aztán eldobtam. Kicsit később na még egyszer...hátha most jobb lesz valami csoda folytán :D Azt is elhajítottam, utána a többit meg ott hagytam a valahol direkt.
Nekem kaparós,maró, és csípős rossz érzésű volt. Szóval: f0s. :D
Ennél 100x jobb a KÉK SOPIANAE szivarka!!! Na az viszont elviselhető. Csak k_rva sokáig tart...
"Melyik a legolcsóbb cigi kérem? XY cigi XY ft. Akkor egy olyat kérek!"
Már csak azért írom h így kérd, mert én tavaly novemberben felvásároltam szinte az összes barna Pannóniát egy boltban. 540ft volt, mert senki sem vette és azóta csak ott állt! Hátha mázlid lesz. Amúgy az olcsó cigik nekem nem voltak szarok... Pl: Mustang, Főnix, P20, Moon, LD, Golden Gate, RGD,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!