Mért nem telik senkinek se cigire?
Figyelt kérdés
Csomószor látok olyat hogy ha fiatalok megbeszélnek találkozót akkor kérdezik egymástól hogy hoznak-e cigit. Szerintem 800 forint igazán nem sok ha valaki élvezeti cikket akar venni! És szerintem gáz mástól kunyerálni cigit. Ti mit gondoltok?2013. máj. 12. 22:14
1/3 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy nyilván nem a saját pénzük, hanem kunyerálták a szüleiktől, vagy lenyúlták valahonnan. Persze attól függ, menniyre fiatalok, mert lehet, hogy esetleg dolgoznak a pénzért. Egymástól kunyerálni... van, akitől lehet, van, akitől nem. Van aki gátlástalan, és más pénzéből él.
2/3 anonim válasza:
szerintem meg sok a 800ft, ha mondjuk naponta-kétnaponta vesz az ember. ha mondjuk heti 1 dobozzal vesz valaki, akkor nem sok, de általában napi 14-20szál el szokott menni egy átlag dohányosnál, úgyhogy sokba kerül az. főleg fiataloknál
3/3 anonim válasza:
Ez hülye! 800 Ft nem sok cigire? Ennyi pénzből megebédelek. És számolj kicsit utána, ha csak két naponta szívsz el egy dobozzal, az mennyi pénz havonta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!