Az mire jó, ha a tubákot felszívom az orromon?
Figyelt kérdés
Meghülyülök töle vagy Mi? xd2009. szept. 30. 17:03
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak köhögni fogsz tőle, egyébként meg semmire.
2/7 anonim válasza:
Semmire nem jó, a nikotinfogyasztás egyik módszere, a tüdődet nem károsítja, viszont az orrnyálkahártyát igen. Nekem baromira csípett.
3/7 anonim válasza:
nemtom, én is szippantottam, egyszer. de maradok a ciginél
5/7 anonim válasza:
az én társaságomba volt egy idő amikor sokan rendszeresen használták..néha én is de túl nagy értelmét nem láttam ugyanis az egyetlen hatása, az az hogy zsibbad a fejed,de ez néha elég vicces tud lenni ,ugyanis ,ha csak az jobb orrlyukadba szívsz csak a fejed hátuljának csak a jobb része zsibbad le:D
attól hogy tönkre teszi az orrnyálkahártyád nem kell rettegni ugyanis az 30naponta teljesen megújul.ellenben a tüdőddel(az is megújul csak emberi léptékekbe nézve az egyenlő a 0-val)ami még ellene szól az az hogy utána egy jó ideig vakarhatod,fújhatod ki az orrodból a nyálas-tubákos trutyit:D Viszont amikor megvagy fázva kifejezetten jó ugyanis kidugítja az orrot..de ha túlzásba viszed akkor bőr irritációt okozhat.
Úgyhogy én azt javasolom hogy
6/7 anonim válasza:
néha-néha szívhatsz egy keveset;)
7/7 anonim válasza:
Ha valami nagyon büdös szagtól akarsz megszabadulni...xD Különben ha nem szívsz túl sokat semmi bajod nem lesz, de nagyon finom illatot fogsz érezni.(Elsőnek legyen nálad papírzsepi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!