Mit korlátoznál/tiltanál hasonló mértékben, mint ahogy a cigivel teszik?
Hát, ez egy jó kérdés. Szerintem a cigivel is hasonlóan eltúltozz az egész hisztéria.
Bepiálva egy csomóan elverik a családjukat, anya soha nem vert meg minket, mert becigizett :-D
Piásan egy csomóan okoznak balesetet, olyanról még nem hallottam, hogy valaki cigisen karambolozott :-D
Itt van ez a rák duma is... Soha életemben nem néztem híradót, meg hasonlókat (mert szarok rá), ennek ellenére amikről ÉN hallottam, hogy rákkeltő:
mobiltelefon-agyrákot okoz
bluetooth-az is
csipsz-mittudoénmilyen rákot okoz
napsütés-bőrrákot okoz
gyorskaja-rákot okoz
cigi-tüdőrákot okoz
hajlakk-garnélarákot okoz,
mittudomén.
Komolyan már mindenre ki kén tenni a feliratot, az új telefontól az utolsó zacskó ropiig, hogy "Rákveszély!!+vmi gusztosos kép egy halott csávóról..
Eszem megáll ezektől. A McDonalds ajtaján miért nincs kint fénykép ilyen százkilósra hízott emberről, ahogy épp szívrohamot kap?
Kinga: a vizet is tiltassuk be, mert minden ember meghalt, aki valaha ivott vizet. :)
A dohányzásos cécót azzal indokolták, hogy a környezetet is mérgezzük, nem csak saját magunkat. Hogy az alkohollal miért nem játsszák el ugyanezt, azt nem tudom. De az biztos, hogy betiltás után elég gyorsan elburjánzana a feketepiac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!