Ha cigizek attól nő a mellem?
Figyelt kérdés
minnél elöbb válaszoljatok légyszi :)2013. ápr. 29. 10:31
11/20 anonim válasza:
"nem értettékek jól hanme hogy ha cigizek akkor nőni fog e az a kérdés"
hogy lehet ezt másképp érteni?...
12/20 anonim válasza:
Ha rászokik a cigire nem-e áll meg a növésben a cickója.
13/20 anonim válasza:
ez utóbbinak csak akkor lehetne értelme, ha az életkorát is tudnánk...
14/20 anonim válasza:
Volt pár kutatás erről, nem is jutottak döntő eredményre, így kimondhatjuk, hogy nem befolyásolja jelentősen a mellméretet. De 5-10 év dohányzás után az lesz a legkisebb bajod, hogy esetleg kicsi marad a melled.
16/20 anonim válasza:
Hát elvileg a fiatal szervezet lassabban fejlődik ha cigizik, szóval valamennyire biztos visszafogja a növekedést.
17/20 anonim válasza:
montihun, ez egy olyan regi tevhit, h szerintem emlitest nem nagyon erdemel.
18/20 Bajer válasza:
Csak olyat hallottam, hogy alacsony marad az ember a cigizéstől, de ez is a génektől függ. Van magas dohányos is. Szerintem a melleid megnőnek annak ellenére, hogy cigizel és ha volt/van az őseid között nagy mellű nő, több az esélyed. Azért az alacsonyság és a rák meg a szívroham kockázata még így is nagy.
19/20 anonim válasza:
ezt meg honnan a rákból szülted?XDdddddddddddd
20/20 anonim válasza:
Ok, egy dolgot azert tisztazzunk. Az h nem fogsz noni, h alacsony maradsz, stb a cigizes miatt, ezt azert kezdtek el terjeszteni h megijesszek a gyerekeket.
Ezek (kivetel nelkul) teljesen alaptalan, bizonyitek nelkuli allitasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!