Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha eldobok egy cigicsikket és...

Ha eldobok egy cigicsikket és felgyullad valami, akkor kideríthető, hogy én voltam a tettes?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha peched van, és a cigicsikk épp nem ég el, akkor dns alapján igen.

Ugye nem akarsz véletlenül gyújtogatni lüke gyerek?!

2009. szept. 26. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan szerencséd és pont térfigyelővel ellátott helyen tetted, akkor igen, bár hosszas nyomozás után de kideríthető. Én egy kisebb városban élek, a belváros teljesen be van kamerázva. Lényegesen kevesebb lett a bűncselekmény a városon belül, nem egy embert kerítettek már ezek alapján elő, pedig csak fél éve működik kb.
2009. szept. 26. 23:22
 3/10 A kérdező kommentje:
dehogy. nem is dohányzok.
2009. szept. 26. 23:22
 4/10 anonim ***** válasza:
15%
Azért szerintem nagyon ritkán gyullad fel,én már dobtam száraz bozótba tóparton,semmi.Beparáztam egy pillanatra,hogy jaj de hülye vagyok miért oda dobtam,fel is gyulladhatott volna,de nem. Kevés az esélye.
2009. szept. 26. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
5%

Tisztelt Hozzászóló!

Az ORFK megyei kirendeltségén rögzítettük az IP-jét. Egy a földön talált csikk DNS mintája alapján tudatában vagyunk annak, hogy Ön gyújtotta fel a sértett "Marika néni" szemetes kukáját.

Az ügyészség hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.

Üdvözlettel:

Balogh Ferenc százados

2009. szept. 27. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:

csak abban az esetben derülhet ki, ha térfigyelő kamera látta.

ijen DNS meg mittudomén nincs, mivel csak azokat tudják beazonosítani DNS alapján, akik rendőrségi nyilvántartásban vannak, sőt azt se mindet, mert általában csak kábítószeres, nemi erőszakos, meg ijen ügyekben vesznek DNS-t, egy "sima" kocsilopásnál pl nem.

2009. szept. 28. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze, a C.S.I. akármilyen helyszínelőkben..... :)
2009. szept. 29. 07:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát persze!Ez szinte biztos ,mert amint eldobtad a cigi csikket,és netán kigyullad valami,2 másodpercen belül maximum ott terem a CSI leveszik róla mintát,és nagyon csúnyáááááán ki kaphatsz érte.még akár börtönbe is zárhatnak.

XD

2009. dec. 1. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
jah, amit eldobtad a csikket és felgyullad valami már 5 percen belül a fejed fölött fog körözni az F.B.I. helikopter, hogy mintát vehessenek, majd a NASA űrkutatói pár milliárd forint értékű kísérletekkel kideríték hogy te voltál a tettes maaaajd az adatokat elfaxolják a Kiskunfélegyházi kapitányságra ahol Béla bácsi a nyugdíj előtti kopó megbüntet 10 ezer forintra közterület rongálásért. :) XD
2009. dec. 31. 15:20
 10/10 anonim válasza:
Ennyi "pihent agyút"! Félre ne értse senki, de én annyit röhögtem az utóbbi válaszokon! XD XD Nagyon jók! :D :D
2010. jan. 14. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!