Lsiens kérdése:
Szerintetek milyen kerámiát vegyek a vízipipához?
Figyelt kérdés
Egy Nargilem NP 450-es Vízipipám van Nammor csővel és Cocobrico szenet használok általában, ehhez mit ajánlanátok egy Vortex vagy egy Phunnel kerámiát ? És azon belül milyen fajtát?2013. ápr. 26. 16:00
1/5 anonim válasza:
Azt ajánlom, hogy ne pipázz inkább menj le sportolni a parkba.
2/5 A kérdező kommentje:
Szoktam sportolni, és nem ilyen válaszok érdekelnek. Köszi.
2013. ápr. 26. 16:48
3/5 A kérdező kommentje:
Egy sima Vortex kerámia nem jó?
2013. ápr. 26. 16:56
4/5 A kérdező kommentje:
Inkább egy sima Vortex vagy egy sima Phunnel kerámiát vegyek rá? Melyik a jobb?
2013. ápr. 26. 17:01
5/5 anonim válasza:
Nincs olyan hogy melyik jobb, mind két termék jó, habár phunnelből nem említettél márkát, azok közül is csak az Alien mini, és a Shahlart tudom ajánlani, a Kaya felejtős, az El Nefesről meg csak rossz tapasztalataim vannak, habár sokak szerint jó. Vortexből szintén csak az eredeti a jó, például az Aladin vortex 1 forintot sem ér, nagyon gagyi.
Igazándiból én a mini phunnel-ekre szavazom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!