Ez komoly? Tényleg csak trafikokban lehet júniustól cigit venni?
Teljesen mindegy, ezzel csak a csempészetet erősítik - és a csempészeknek van igaza.
Tipikus magyar megoldás: szarva közt a tőgyit.
Nagy üzletnek éppenséggel nem nevezném, falusi kocsmát vezetek, és egyszerűen nem éri meg belefektetni ebbe a dologba, 2 kocsma van a falunkban, mindkettő az én tulajdonom, gondoltam rá, hogy megpályázom, de egy olyan helység kialakítása, amit a szabályok előírnak több millió ft lenne, az eddigi havi bevételem pedig csak a cigiből nem haladja meg a 90000ft-t... ha hozzávesszük, hogy ebből kellene egy teljesen új épületet üzemeltetnem, és fizetni egy alkalmazottat, máris mínuszban lennék... Ezt jó üzletnek nem nevezném...
amúgy 2500fős falu.
6 Sajnálom, hogy ez történt a családoddal, de van, akinek bírja a szervezete, van, akinek nem. Én azt látom, hogy akkor halnak meg ilyen korán emberek, amikor a dohányzás mellé alkoholizmus és ivászat is párosul. Ha a dohányzás nem tette meg a dolgát, majd a pia meg fogja. (Ezzel nem azt mondom, hogy a rokonaid is biztos ittak, a környezetemről beszélek.) És ha már ott tartunk, hogy a dohányzás káros, akkor az alkohol miért nem? Az sokkal jobban tönkreteszi a személyiséget, családok mennek tönkre miatta. A dohányzástól meg csak piszkos lesz a tüdőd. Jaj Istenem. Ha kilépsz Budapest utcáira, legalább annyi káros anyagot szívsz be.
7 Ez igazi trauma. Hú de félek. Elbújtam az asztal alá és rá se merek nézni a képernyőre.
Amúgy a fiatalok úgyis hozzájutnak ahhoz amikhez akarnak, a felnőttek meg aztán főleg, az emberek leleményesek, úgyhogy ezzel nem fognak megoldani semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!