Iskola (általános) előtt vagy után, hétköznapokon szoktál cigizni?
Az az igazság hogy bánom hogy ennyi idősen kezdtem, mert még fejlődő szervezet vagyok :S jah, nagyon drágul sajnos
Azért próbáltam ki mert tudni akartam mit éreznek tőle az emberek, 13 évesen szívogattam már bele cigarettába, de még nem éreztem, szóval vettem 1 doboz Chesterfield Blacket, és elszívtam 1 dobozzal, akkor napi kb 3 körül, éreztem a hatását, de akkor csak picit volt jó. Társaságban próbáltam ki egyébként.
Kipróbálás óta fokozatosan jutottam el napi 5-6-ig, de ennél feljebb nem akarok menni :D Bár le akarom vinni napi 3-ra, egyébként megjegyzem nekem csak akkor hat igazán a cigaretta ha nyugodt helyen szívom, nem sétálgatva a városban, akkor üt be igazán a hatása, és akkor tényleg majdnem olyan mint egy drogé, de nem vagyok függő, bár megjegyzem szoktam rá gondolni. A több nikotin miatt akarom a pirosat, inkább kevés "erőset" mint több gyengét, ha elfogy a Mboro Core Flavorom akkor váltani fogok, és kevesebb mint 1, tudom ez a mondat sokaknál elhangzott de én nem akarok napi 1 dobozig eljutni és ilyen sokat dohányozni, meg az is elképesztő nekem hogy valaki 5 éve szívja pl.
Örülök hogy megválaszolhattam kérdésed
Ja, még annyi hogy miután megvettem a Chesterfield Blacket 1 doboz elment és azóta semmi! Most 1 hónapja a haverommal korizgattunk és cigarettáztunk és ennek hatására kezdtem újra.
Remélem érthető :DD
Ált suliban mi még csak próbálgattuk, pár barátnőmmel, megbeszéltük, hogy taláxunk suli előtt negyed vagy fél órával, elszívtunk pár szálat, volt hogy hárman-négyen szívtunk egyet, annak tök jó hangulata volt :-)
Ugyanígy suli után nem mentem az első villamossal, elbújtunk valahol, cigiztünk megint egy pár szálnyit.
Eleinte csak hetente egy-kétszer, aztán minden nap. Néha rágyjtottunk a vécében. Vagy suli után összejöttünk a.) közterületen, b.) vkinek a lakásán, ahol nem voltak otthon és ott cigiztünk. Hétvégén dettó.
Basszus, most tök nosztalgiás érzésem lett. Annak tök jó hangulata volt, h akkor tényleg a cigiről szólt a cigizés, nagylányosat játszottunk pár barátnőmmel, körbeálltunk, adtuk körbe, szívtuk együtt, vicces volt. Elmentünk valahová, leültünk mondjuk a parkba, dumáltunk, minden, megszólalt az egyikünk, hogy Cigizzünk, egy vkinél volt a cigi, akit megkértünk, h hozza, meg az öngyújtó is, szívtam pár slukkot, továbbadtam, vagy ha mondjuk négyen voltunk, kettőt feleztünk... :-) Meg suli előtt eldugtuk mindig kint a cigit, volt egy panelház pinceablakán egy kis lyuk, oda rejtettük be, még suli előtt, miután cigiztünk. Emléxem egyszer eltűnt és tök dühösek voltunk xD
Ahhoz képest ennek már nem sok varázsa vab, h fogom magam és rágyújtok xD
Am itt középsuliban előtte-utána-alatta (van egy elhagyatott ház az utcában, oda megyünk ki szünetben, ha esik az eső, akkor a vécében, de az kockázatos, a múltkor egy bnőmet elkapták ott)
előtt-közben-utána
nem mindennap gyújtok rá, de akkor úgy, ahogy jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!