Mi a különbség a kicsi és a nagy vízipipák között?
a kicsinél kevesebb a füst? gyengébb az ize?
Mekkorát érdemes venni? És miért?
szia! nekem van egy kicsim is(55cm) meg egy nagyon is(95cm)Nagyon nagy tévhit h a kicsiből kevesebb füst jön! Ugyan olyan minden mint a nagynál: az íze, az illata, az állaga, a füst mennyisége! H mekkorát érdemes venni az tőled meg a pénztárcádtól függ! A kicsit könnyebb cipelni pl: park, vagy kirándulás alkalmával! a nagy viszont sztem otthonra jobb mert nehezebb eldönteni de ez csak egy magán vélemény!
A lényeg h azt vedd meg amelyik neked tetszik!
Jó pipázást :D
19/L
tapasztalatból mondom, egy 82centisből sokkal több füst jön mint egy 37 centisből...
amúgy döntsd el, hogy arra kell hogy mondjuk vinni akarod buliba vagy parkba a pipát, mert akkor 37 centiset vegyél, vagy otthonra akarod meghívni a barátaidat hogy eggyütt pipázzatok, mert akkor érdemes egy nagyonbbat venni, mert az nehezebben borul fel, meg többen körbe tudjátok ülnie
remélem segítettem:P
Nagy pipa előnyei:
- nehezen dől el, mert nehéz
- hoszabb a füst útja, így jobban lehűl a dohány ha véletlen meg is égetnéd a dohányt (amit ne csinálj ;) ) akkor sem fog kaparni annyira
- szebb, dekoratívabb, mint a kicsi
hátránya:
- drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!