Miért érzem úgy, hogy rá kell gyújtanom?
Figyelt kérdés
Eddig 3x cigiztem életemben.először még középiskola kezdetén,aztán még a nyár vége felé 2x ez gondolom még nem elég ahhoz,hogy rászokjak..de akkor miért érzek kényszert rá?2009. szept. 19. 19:41
11/18 anonim válasza:
Akkor miért szívnád? Meg tudod fogalmazni?
Mivel ez már addiktológiai eset, azt kell mondani: rászoktál.
12/18 A kérdező kommentje:
nem szívom és nem is tervezem,csak egy kérdés volt
2009. szept. 19. 21:03
13/18 A kérdező kommentje:
egyébként nem értem most ezzel hová akartál kilyukadni
2009. szept. 19. 21:08
14/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, miért érzed úgy, mindenesetre olyanról még nem hallottam, hogy 3 szál cigitől, amit ennyire nagy időkihagyással szívtál el rá lehet szokni... Ez valami olyasmi lehet, mint egy srác, aki tetszik, de csak háromszor láttad életedben mégis néha eszedbe jut, hogy mi lehet vele. Nem érdekel különösebben, úgyis tudod, hogy nem lesz vele semmi, de néha jó rágondolni. :)
15/18 anonim válasza:
Szia! Először szeretném leszögezni, hogy foggalmam sincs miről írkálok, nincs semmilyen tapasztalatom az ilyesmiben, csak mondom.
Szóval! 2 féle függőség van, fizikai, meg lelki eredetü. Az első rosszabb, mert akkor a tested fogja követelni. Ez a ciginél jellemző, de nálad még nem lehetséges. A második kevésbé veszélyes, mert, ha eltudod határozni, hogy márpedig te nem fogod ezt csinálni, akkor nem. Nálad a második opció lehet, de foggalmam sincs miért. Valami mentális problémád lehet, stresszes élet, vagy unod magad, vagy vmi, nem tudom. De ne gyújts rá, mert előbb utóbb kialakul a testi függőség is, akkor pedig baszhatod. :)
16/18 A kérdező kommentje:
:D köszi a válaszokat. eléégé stresszes az életem.és ez még csak a kezdet..de erős leszek..
2009. szept. 20. 07:44
17/18 anonim válasza:
én kb 14 éves korom óta azt álmodom hogy rágyujtok.20 vok a munkám miatt rágyujtottam 6 szál cigi volt össz vissz.ez még áprilisban volt.most is rágyujtok néha néha vettem is egy doboz cigit.napi 1-2 szál de inkább heti vagy 2 heti.szüleim dohányoznak öcsém is,lehet emiatt kell nekem is?nem akarok rászokni meg nem is hiányzik de néha jó rágyujtani.na ez akkor miért van??
18/18 A kérdező kommentje:
azt nemtudom.de szerencsére azóta nem jutott eszembe a cigi.vannak sokkal fontosabb dolgok,amik lekötik a figyelmem..
2009. szept. 28. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!