Olyan emberekre számítok akik használják is a szert? Bio fű, legálzöldről lenne szó, hogy esetleg másnak is elő jöttek-e ezek a tünetek mint nekem? Szívfájdalmak, tüdőszúrás főleg mélyebb levegővételnél?
én csak rendes hasznos kendert fogyasztok, de ugyan ezek a tünetek voltak nálam is... ez tipikusan a füst okozza, rekeszizom, mellizom görcsök, és a tüdőt körülvevő szöveteinek gyulladása... csak kisugárzódik a szíved környékére ezért hiszi mindenki, hogy a szíve fáj. Valójában a szívben tüdőben nincs érző ideg, ezek nem igazán tudnak fájni, akinek infarktusa van is a bal kezéből jön a fájdalom, nem a szívéből.
Nálam ez intő jel volt, én leszoktam a dohányzásról, így füvet sem akartam tovább szívni, mert úgy mi értelme lenne nem dohányozni, hogy fű füstjével meg tovább mérgezem magamat... azóta is rendszeresen fogyasztok marihuánát, hasist, de csak sütemény formájában, valamint ha itthon sütök, sokszor ízesítem vele a kajámat...
Mióta füst nincs azóta ilyen nyavajáim sincsenek.
Amúgy Amszterdamban vagyok konyhai kisegítő, itt teljesen legálisan fogyasztom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!