Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vajon miért akarnak rábeszélni...

Vajon miért akarnak rábeszélni három hónap nemdohányzás után a cigire?

Figyelt kérdés
Dohányos kollégáimtól folyton azt hallom, hogy "na gyere, adok cigit, gyújts rá" és megkérdezték, hogy mi lett jobb azóta, mióta nem szívom?! Eljutottam a holtpontra, fizikai fájdalom, hogy nem gyújthatok rá! HÁROM HÓNAP UTÁN! Két hete tart! Minden nap kínálnak, hiába mondom nekik, hogy ez nem jó dolog, mert visszaszoktatnak...
2009. szept. 15. 10:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
ez mekkora bunkóság:S szerintem oda e figyelj, rágózz kávézz egyél gyümölcsöket zöldségeket helyette igyál sokat míg ők cigiznek.Vissza ne szokj rá:S:S
2009. szept. 15. 10:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hülye tahók... szerintem irigykednek rád, amiért velük ellentétben ilyen kitartó vagy és nem gyújtasz rá, ezért próbálnak visszaszoktatni. nehogy rágyújts, ne hagyd, hogy manipuláljanak. hát szép kis kollégák. ha kínálnak, egyik füleden be, a másikon ki.
2009. szept. 15. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha ilyen kollégáim lennének, megrúgdosnám őket. Szerintem az b@ssza a csőrüket, hogy neked sikerült abbahagynod, amit nekik nem. Ne törődj velük, ne foglalkozz vele, mit mondanak és ha nem hallgatnak a szép szóra, akkor rájuk szólhatsz durvábban is. Megérdemlik :)

Én kb 2 és fél hónapja hagytam abba a dohányzást, és ha most valaki rendszeresen cigivel kínálgatna (miközben tudja, h leszoktam) lehet, hogy tényleg nekiesnék. (feszült vagyok, na)

2009. szept. 15. 10:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy tudom, hogy ők elhiszik, hogy a cigi jó feszültséglevezető... Ők ugyanannyira hisznek benne, hogy jó, mint én abban, hogy rossz/rákot okoz és tüdőbetegségeket. Én nem akarom ezt kockáztatni. Ezért szoktam le most 6 év után.
2009. szept. 15. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Vissza ne szokj!!! Minél többször adod fel, annál kisebb lesz az esélyed, hogy véglegesen sose sikerül.

A munkatársaid egyszerűen a saját lelkiismeretüket nyugtatják azzal, hogy a cigi hasznos tulajdonságait sorolják (20 évig szívtam, 6 éve már nem). Persze, pontosan tudják, hogy káros hatása sokkal több, és nagyobb ezeknél! Ráadásul, ha abbahagyod a cigimentes életet, még azt is hozzátennék: megmondtuk, hogy úgyse nem lehet leszokni róla.

Hát tégy róla te is, hogy ne legyen igazuk:):)!

Meglásd elmúlik a "fizikai fájdalom", csak most kísértésbe estél miattuk. Kb. 6 hónap, amíg a nikotin teljesen eltűnik a szervezetedből, akkor már papolhatnak neked. Kitartás!!!

2009. szept. 15. 10:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg nekik,h inkább nekik kellene követni a példádat és leszokni a cigiről!

Szerintem direkt kínálgatnak,h ne tudj ellenállni, de remélem erős leszel:)

Szóval hajrá!

2009. szept. 15. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert fúrja az orrukat az, hogy neked van akaraterőd nekik meg nincs. Aki veled ezt teszi, az gyenge jellem.
2009. szept. 15. 12:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz, szerintem is irigységből csinálják! Hiszen valóban irigylésre méltó az akaraterőd, kitartásod! Csak így tovább! Ők a bizonyíték, hogy vannak irigyeid, ami azt bizonyítja, hogy igenis jó úton haladsz.

Gratulálok!

2009. szept. 16. 11:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha én neked lennék senki kedvéért nem gyujtanák rá. Sőt belekezdenék egy litániába mennyit meg lehet spórolni a cigarettapénzen. Természetesen ez a te dolgod.
2009. szept. 17. 19:06
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. :))
2009. szept. 17. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!