Vajon miért akarnak rábeszélni három hónap nemdohányzás után a cigire?
Hát, ha ilyen kollégáim lennének, megrúgdosnám őket. Szerintem az b@ssza a csőrüket, hogy neked sikerült abbahagynod, amit nekik nem. Ne törődj velük, ne foglalkozz vele, mit mondanak és ha nem hallgatnak a szép szóra, akkor rájuk szólhatsz durvábban is. Megérdemlik :)
Én kb 2 és fél hónapja hagytam abba a dohányzást, és ha most valaki rendszeresen cigivel kínálgatna (miközben tudja, h leszoktam) lehet, hogy tényleg nekiesnék. (feszült vagyok, na)
Vissza ne szokj!!! Minél többször adod fel, annál kisebb lesz az esélyed, hogy véglegesen sose sikerül.
A munkatársaid egyszerűen a saját lelkiismeretüket nyugtatják azzal, hogy a cigi hasznos tulajdonságait sorolják (20 évig szívtam, 6 éve már nem). Persze, pontosan tudják, hogy káros hatása sokkal több, és nagyobb ezeknél! Ráadásul, ha abbahagyod a cigimentes életet, még azt is hozzátennék: megmondtuk, hogy úgyse nem lehet leszokni róla.
Hát tégy róla te is, hogy ne legyen igazuk:):)!
Meglásd elmúlik a "fizikai fájdalom", csak most kísértésbe estél miattuk. Kb. 6 hónap, amíg a nikotin teljesen eltűnik a szervezetedből, akkor már papolhatnak neked. Kitartás!!!
Mond meg nekik,h inkább nekik kellene követni a példádat és leszokni a cigiről!
Szerintem direkt kínálgatnak,h ne tudj ellenállni, de remélem erős leszel:)
Szóval hajrá!
Így igaz, szerintem is irigységből csinálják! Hiszen valóban irigylésre méltó az akaraterőd, kitartásod! Csak így tovább! Ők a bizonyíték, hogy vannak irigyeid, ami azt bizonyítja, hogy igenis jó úton haladsz.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!