Füves cigi után, mennyi ídő multán vezethetek autót?
Figyelt kérdés
Szoval ha elmenék bulizni, úgy hogy én vagyok a sofőr és ott elszívnék egy füves cigit kb este 11órakor. Ez hány ora után menne ki belőlem, hogy ne látszódjon h be vagyok tépve?2013. márc. 8. 23:29
1/5 anonim válasza:
A THC bomlástermékei még akár 10 nappal a fogyasztás után is kimutathatók a vizeletben. Az, hogy mennyi ideig vagy betépve, az függ attól, hogy mennyit szívsz. Ha nem túl sokat, akkor 3-4 óra múlva nem látszik meg általában. De ha te vezetsz, és a kocsiba mindenki be van nyomva/tépve/lőve, jó eséllyel elvisznek drogtesztre, és akkor lebuksz.
2/5 anonim válasza:
a helyedben jobban félnék attól, h bealszok vezetés közben, mintsem h sünök lemeszelnek :P
gondolom voltál már betépve, tudod, h mennyi idő alatt "józanodsz" ki.
3/5 A kérdező kommentje:
2 éve szivtam utojára, szinte már nem is emlékszem rá.
Arra gondoltam, hogy buli elején elszívunk egy szállat, nagyon nem akarok betépni, csak annyira, hogy jól érezzem magam, és kb hajnalra ki menne belőlem amikor mennénk haza.
2013. márc. 9. 08:43
4/5 anonim válasza:
Hát, én aznap, alvás nélkül nem ajánlanám már a vezetést. Volt már olyan nekem is, hogy úgy éreztem, kiment belőlem, aztán 4-5 óra múlva visszajött pár percre, elég erőteljesen... És ez veszélyes lehet, ha vezetsz. De te tudod. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem inkább nem kockáztatok, inkább halgatok rátok.
2013. márc. 9. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!