Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ti dohányoztatok, amikor...

Ti dohányoztatok, amikor torokgyulladásotok volt?

Figyelt kérdés

Nekem most az van és nem tudok cigizni.

Antidohányosok ne írjanak, mert úgyis csak acsarkodni tudnak, kb így: [link]

2013. márc. 8. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, annyira még sosem fájt a torkom, hogy ne tudtam volna dohányozni.
2013. márc. 8. 09:25
 2/11 anonim válasza:
én gyengébb cigiket birok elszívni csak akkor mert az erősektől elővesz a köhögés.
2013. márc. 8. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem.. Egy darabig volt, hogy rágyújtottam olyankor is, aztán rájöttem, hogy nincs értelme egy slukk után elnyomni, többet pedig nem bírok belőle.. Ilyenkor mindig eldöntöm, hogy leszokok, mert úgyse bírok rágyújtani, aztán ahogy elmúlik a betegség ez a szándékom meg is szűnik és boldogan bagózok tovább..:S
2013. márc. 8. 09:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Sajnos tudok bármilyen körülmények között. Örülj neki, hogy te addig sem szívod, most próbálj meg leszokni.
2013. márc. 8. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Én olyankor mentolosat szívok, az nem kapar annyira. Vagy pedig felet szoktam.
2013. márc. 8. 10:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Most hogy csillapodott egy kicsit a torokfájás, elszívtam én is egyet. De én amúgy is a leggyengébbet szívom. Viszont ma biztos, hogy kevesebbet fogok bagózni, mert nem akarom kikészíteni a torkomat. Szerintem ma kb 3-4 szál fog elmenni. Majd nap végén megírom, mennyit szívtam el:D
2013. márc. 8. 10:42
 7/11 anonim ***** válasza:

én igen, még ha rosszul is voltam, cigiztem vele, kb így: [link]

büdös is voltam a cigitől, kb így: [link]

de aztán abbahagytam a dohányzást, ahogy felnőttem, és most már egészséges vidám vagyok, kb így: [link]

remélem segítettem a válaszommal, kb így: [link]

2013. márc. 8. 14:13
 8/11 Kinga1995 ***** válasza:
48%

Kevesebbet szívok olyankor.

Alapjáraton 15-25 szál között naponta, ez betegen lemegy 5-10-re, attól függ, mennyire vok beteg.

Én mondjuk alapból is mentolost szívok, mert az jobban ízlik (havonta négy-ötször támad kb olyanom, h veszek vmi nem mentolost),de begetegn mindenképp mentolosra gyújtok rá. Az nem kaparja annyira a torkom, nem kell tőle annyira köhögni.

Most persze igazi betegségről beszélek, ilyen kis köhögés, ahogy jött el is megyx, akkor cigizek, mint rendesen :-D

2013. márc. 8. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Én töltöm a cigit, és olyankor gyengébbeket töltök. Tök rossz érzés, mert nem esik jól a cigi, sőt nagyon kapar, de kívánom, és hiába nem jó érzés szívni, még ilyenkor sem tudok leállni vele.
2013. márc. 9. 14:53
 10/11 anonim ***** válasza:
nekem a mentolostól mindig elmúlt a torok fályásom, de lehet ez csak érzéki csalódás volt minden esetre elmúlt tőle és ez a lényeg xD
2013. márc. 11. 17:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!