A vízipipa mennyire káros shiazoval?
Például ha hétvégenként szívja az ember..
16 éves vagyok
Ha azt mondjátok hogy a szénben keletkezik akkor dohánnyal miért is károsabb??? (FUCK LOGIC)
Amúgy a széndioxid szémonoxid sem halálos ám ottvan a városban is elég nagy koncentrációban, és hadd ne soroljam még mi jön ki azokból a kocsikból!!!
Légy nyugodt mind dohánnyal mind siazoval nem olyan káros mintha egy napot töltesz Pest legforgalmasabb utcáján!
Ha azt mondjátok hogy a szénben keletkezik akkor dohánnyal miért is károsabb??? (FUCK LOGIC)
Na, talán miért? Ha valaki béna, odaégeti a dohányt, több káros anyag. Normális használat során, ahogy szárad a dohány, minimálisan is elkezd égni maga a dohány is, így szintén több a kátrány, mint a shiazóval.
Mielőtt azt hinnéd, hogy a dolog ellen vagyok, pont ellenkezőleg, ugyanis rendszeresen vízipipázom, tehát tisztában vagyok a dolgokkal. Inkább preferálom ezt, mint a dohányzást. De ettől eltekintve tisztában kell lenni azzal, hogy akkor sem egészséges tevékenység, viszont ennyi úgy gondolom, belefér.
Egyébként, ha már itt tartunk, mi nem számít károsnak ebben a mai világban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!