Intelligens ember nem dohányzik?
Ezt mondták, amolyan "szokj le a cigiről" dumával.
Hogy aki vezető beosztású, meg okos, művelt ember, az egyik sem dohányzik...
Szóval ha dohányzom, nem juthatok be az ELTÉre?
19#
Ki állította, hogy én dohányzom?
Azért, mert nekem más a véleményem, mint a tiétek, akkor a ti gondolatmenetetek szerint dohányoznom kellene?
A dohányzás egy rossz szokás és az egészségre káros, de semmi köze az intelligenciához
Ki találta fel a legelső cigarettát? Tételezzük fel, hogy az ősember összegyűrt egy papírt, és azt megnyújtotta. Látta, hogy füstöl, és köhögött tőle. És az ősember (akármilyen buta is volt) gondolhatta, hogy ez káros, akkor nem gyártok tovább még egyet.
Előre menve az időbe az ember még okosabb, meggyártja a legelső cigarettát, füstöl, köhög tőle, már tudja, hogy ez káros, és az egész népesség kárára válik! Akkor nem gyártom tovább. Ki akkor a hibás? A fiatalok csak trendiből gyújtanak rá, mert ezt csinálja a barátja, megyek utána én is. Ugyanez van az alkohollal, kávéval is. Ezek is károsak ám. Miért isszuk akkor?
Akinek van egy csöpp esze, AZ nem dohányzik. Lehet akárkinek akárhányas IQ-ja, meg akárhány diplomája, de ha cigizik, ott valahol hiba van a neuronok közt.
Ki találta fel? Akkor ki a hibás? Az emberek olyanok, ha már van, miért ne próbáljuk ki. A kábítószert minek találták fel? Én meg a nemdohányzókat sz*rom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!