Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi a jó a dohányzásban?

Mi a jó a dohányzásban?

Figyelt kérdés

Vannak tanárok akik dohányoznak a suliba ők ,hogy mutatnak példát?

Mi a jó a cigizésben?

2009. szept. 11. 18:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez a 1001. ilyen kérdés!
2009. szept. 11. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
43%
tanárok, orvosok, politikusok, mindenki dohányzik. nincs benne jó, csak akaratgyengék és nem tudják letenni. Aki lepontoz ezért az maga is valszeg dohányos + akaratgyenge és nem tudja letenni (közben meg azt mondja hogy nem is akarja de ez hü*lyeség, hiszen ki ne akarna abbahagyni egy olyan káros szenvedélyt amitől még a szája is büdös lesz és még fizet is érte -a maradandó egészségkárosodást meg már meg sem említem)
2009. szept. 11. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak az tudja, aki dohányzik, illetve dohányzott. Ezt nem lehet megmagyarázni, aki csinálja, csak az érzi. Én is dohányoztam,3 éve hagytam abba, akkor nekem az volt a jó. Most már nem dohányzom és nem is akarok többet, most sokkal jobb.
2009. szept. 11. 19:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
pl az, hogy kevesebb ideig leszünk itt a Földön, de addig élvezkedünk. :)
2009. szept. 11. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
50%

én most próbálok leszokni:D

20.-án fogadtam meg, azóta egy buliban voltam és rájöttem, hogy nem szabad buliznom mert ahhoz még gyenge vagyok és rágyujtottam a pia mellé...

de egyébként azt vettem észre, hogy szinte nem is költök, van pénz a pénztárcámban, jobban érzem az illatokat, sőt lehet még a fogam is fehéredik. ezek tartják bennem az erőt.

egyébként sokkal nehezebbnek gondoltam.

ugyhogy hajrá, mindenki aki fél, hogy nem fog sikerülni próbálja meg, megéri!!:D:D

2009. szept. 11. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is tanárként dolgoztam (középiskola) és dohányoztam. 3 hónapja szoktam le. Amikor dohányoztam nem igen érdekelt a példa mutatás. Véleményem szerint ha a gyerek ki akarja próbálni ki fogja. Az első tapasztalatok döntő befolyással lesznek arra hogy rászokik -e vagy nem. Hogy mi a jó benne? Ha még nem szoktál rá akkor szerintem egyszerűen annyi, hogy divatos. Ami persze hülyeség, de fiatalabb koromban én is így éreztem. Ha meg már rászoktál a nikotin éhség az agyi függőség miatt szükséges dohányozni. Most hogy leszoktam már én sem tudom mi volt benne ami miatt 10 évig szívtam...

2009. szept. 13. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Semmi. Talán annyi hogy a buta embereknek nagynak, menőnek látszol, de igazából semmi. A mai világban az a menő, aki nen cigizik vagy van akaratereje abbahagyni a dohányzást.
2009. szept. 15. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Az elején csak úgy kipróbálod, aztán a kocsmában hozzászoksz, hogy egy sör mellé rágyújtasz, és eltelik egy kis idő, mikor már a szervezeted is kívánja. Na az már nem olyan jó, de akkor már sok akaraterő kell/kéne ahhoz, hogy letedd.
2009. szept. 16. 20:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Rendkívül jó a munka mellett cigizni, mert sokkal nyugodtabb az ember és ötletek is jobban jönnek. Amúgy meg a világ legjobb érzése kaja és ital után egy jó cigit elpöfékelni --~ SZUPER ÉRZÉS! Ne hallgassatok a sok nyusizi nem dohányosra, akik gyakorlatilag MINDENTŐL félnek azaz élni nem tudnak egyáltalán félelmek nélkül..nevetségesek egy börtönben élik le az egész életüket, akik félnek mindentől :)) Ők az akarat gyengék hisz nem képesek saját életüket élni korlátok nélkül!!
2009. nov. 8. 20:41
 10/12 anonim ***** válasza:

"Ne hallgassatok a sok nyusizi nem dohányosra, akik gyakorlatilag MINDENTŐL félnek azaz élni nem tudnak egyáltalán félelmek nélkül..nevetségesek egy börtönben élik le az egész életüket, akik félnek mindentől :)) Ők az akarat gyengék hisz nem képesek saját életüket élni korlátok nélkül!!"

Te vagy annak a buta dohányosnak a tipikus esete, aki megmagyarázza hogy a cigizés igazából jó, és menő. Ez sajnos egy nagy baromság.

2009. nov. 9. 06:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!