A csajoknak nagyon bejön, hogy cigizek, ezért egyre többet szívok, már napi egy doboz is elmegy. Jó ez így?
Ne haragudj, de azok a lányok nem a dohányzást kedvelik benned, akik veled vannak. Akik meg mégis, azok elég felszínesek lehetnek... Dohányzásért szeretni valakit? Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
A kérdésedre válaszolva: Már miért is lenne jó, hogy tönkre teszed az egészséged? Aki szeret, az inkább azt nézné, hogy minél egészségesebb légy, nem azt, hogy hogyan károsítod a szervezeted dobozról dobozra!
Már bocsánat, de egy valamirevaló, értelmes lánynak ez nem jöhet be!
20L
Szerintem undorító ha valaki dohényzik és butaság is. Szeretem az okos fiúkat és nálam ez nem az okosság jele.
De te bajod...
18/L
Milyen lány az, akinek érték az, ha valaki dohányzik??
Én speciel utálom a cigifüstöt...Válogasd meg a kapcsolataidat szerintem, a cigi inkább ciki, mint menő, ráadásul nyomorúságos, kínszenvedéses halál a jutalom érte..
Én dohányzom, és nem büdös a szám, rendszeren karban tartom és sokszor fogat is mosok. Úgyhogy ezt a fuj de büdös a szád dumát hagyjuk mert qurvára unalmas már. Az hogy ti olyan dohányosokat ismertek akiknek büdös a pofájuk állandóan az a ti bajotok, nekem még a ruhámon sem érezni.
Egy dohányos sértegetés nélkül is tudja, hogy egészségtelen amit tesz. Mint ahogy egy túlsúlyos, meg egy alkoholista is, őket mégsem sértegetitek.
A kérdésre válaszolva, idióta luvnáykkal vagy körülvéve, ha nekik tetszik, hogy bagózol. És te sem vagy normális, ha emiatt többet szívsz.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!