Ha valaki 14 éves korában ritkán dohányzik (8 szál körülbelül hetente) akkor attólmég rendesen megnő a pénisze?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat én nem dohányzom csak a haverom.
Ha tudsz akkor légyszi linkelj be egy erről szóló szöveget. Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. Például az újjad sem lessz kisebb a cigitől. Az lenne a legjobb ha olyan írna akinek van tapasztalata pl ő is fiatal korátol cigizik de mégis megnőtt a cerkája.
2013. febr. 25. 20:39
11/18 anonim válasza:
Mikor? Milyen volt? Milyen fajtával?
12/18 anonim válasza:
14 évesen :C
Szerintem szokjál le minél előbb. Nem menő, nem jó, drága, büdös is vagy tőle, akar majd a fene csókolózni egy bagóssal (jó, persze, talán egy másik bagós).
13/18 A kérdező kommentje:
Ja minnél előbb leszokok.Amúgy Dunhillal (kèk vagy fekete) kezdtem és azóta ia azzal nyomom. Volt pár alkalom hogy ilyen fekete német cigit szivtam.A héten adódik pár nap amikor hoz haverom kb. 2-3 és akkor szívok egy vagy kèt szálat.
2013. febr. 26. 21:48
14/18 anonim válasza:
Az nem vészes, én kékmultival próbátam ki nem szoktam rá, nagyon ritkán gyújtok. Az a lényeg ritkán gyújts rá, akkor meg van adva a módja.
15/18 A kérdező kommentje:
Minden reggel suli elött elszívok egy szálat (kék dunhill) de azt végig tüdőzöm tehát folyamatosan szivom nem csak lógatom a kezembe sőt a kezemet lese hajtom, folyamatosan ott a számnál és csak levegőt venni állok meg. De ez csak egy szál reggelente hogy kitartson délutánig.A suliba sajnos nem lehet megoldani a dohányzást mert tele van kamerákkal meg füstjelzőkkel.Délután meg kèt szálat szívok viszont azt már nem olyan keményen mint egy porszívó.
2013. febr. 27. 21:46
16/18 anonim válasza:
Jó lenne ha nem mindennap gyújtanál rá, csak néha -néha remélhetőleg lefogod tudni tenni.
17/18 anonim válasza:
Szeretsz cigizni? Ha igen miért?
18/18 anonim válasza:
Ez a világ legnagyobb marhasága ,ahogy mondtad az ujja is megnőt.... 14 vagyok 2 éve cigizek és szerinted 17 cm az kicsi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!