Mennyire kárós havonta 1x vízipipázni?
Figyelt kérdés
és azt olvastam befolyásolhat a növésben ha többször is vízipipázunk egy hónapba ez igaz?Normális válaszolóknak zöld kéz!2013. febr. 25. 20:25
2/6 anonim válasza:
Függ attól is, hogy hány éves vagy. Kb. 16 év alatt nem ajánlanám. (igaz fölötte se) De havi egy alkalom még nem vészes. csak vigyázz, ne szaporodjon.
3/6 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok és fiú.. hát általában dohányt szoktunk használni nem követ
2013. febr. 25. 21:28
4/6 anonim válasza:
a növésben kevésbé, de a szervezeted egészséges fejlődését megbolygatod vele... de hogy kárós e azt nem tudom...
5/6 anonim válasza:
13 évesen ne pipázz még.Kb 2-3 hetente szoktunk haverokkal pipázni,de mi 20 év körül vagyunk.
6/6 Damien001 válasza:
13 évesen tényleg nem kéne!
Tudom ez most vagány meg jó is csinálni, de várj még vele pár évet. Később értékelni is jobban tudod majd.
Viszont az baromság hogy befolyásol a növésben!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!