Töltöm a cigarettát. Mit tegyek, ha túl száraz a dohány?
Figyelt kérdés
Legutóbb olyan száraz dohányt kaptam, hogy nem tudom normálisan megtölteni vele a hüvelyt, a füstszűrőhöz, a tövébe szinte semmi nem jut, de az egész cigi olyan laza. Mit lehet tenni ezellen?#dohányzás #száraz dohány
2013. febr. 17. 08:16
11/12 fontosembervagyok válasza:
Én a vízforralóban párolgó víz fölé akasztottam kb fél óráig és tökéletes lett :)
12/12 klon01 válasza:
Igaz én kissebb mennyiségű és pipa dohánnyal csináltam, de egy bögrébe raktam annyi vizet, hogy a bögrébe lógatott kávéörlemény tartó ne érjen bele. A gőzölgő víz fölé raktam a tartót és bele a dohányt. Aztán letakartam. Én egy tányérral tettem meg, de most gondolkozok, hogy egy konyharuha lehet jobb, mert a tányérról a vízpára lecsöpög a dohányra. Ha a vízbe fűszert, vagy teafiltert raksz és hagyod töményre kiázni, mág illatosítod is a dohányt. Persze vigyázni kell, mert ez egy elég gyors folyamat és mozgatni kell a dohányt, hogy az alsók ne mennyenek tönkre, felsők meg nedvesedjenek. Én kb fél csomag pipadohányt max 20 perc alatt nedvesítettem át. Utána hagyni kell picit kiszáradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!