Az igaz, hogy ha nem tüdőzöm le a cigit akkor szájrákot kapok?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat vízipipázok, de semmi nikotin nincs benne, csak ízesített kövek...De ma elszívtam egy cigit barátnőmmel, de nem tüdőztem le viszont a barátnőm azt mondta hogy ha nem tüdőzöm le, akkor szájrákot kapok..Ő is csak hallotta.És nem először cigizek, mert 6.-os voltam mikor "elszívtam" egyet egy másik barátnőmmel..(az a tipikus mindjárt megfulladok érzés miatt csak ma szívtam el a következőt)2013. febr. 8. 21:13
11/11 anonim válasza:
TE VAGY A LEGNAGYOBB HÜLYE, HA AZÉRT TÜDŐZÖD LE..... 16 ÉVE ÉN IS AZT CSINÁLTAM (PONT ÍGY MONDTÁK NEKEM IS), ÉS AZÓTA SEM TUDTAM LESZOKNI...
HA NEM TÜDŐZÖD LE, NINCS FÜGGŐSÉG....SZABAD VAGY! VAGY B...SZHATOD EGY ÉLETRE.
ÖN DÖNT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!