Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mostanába mért nem írtok...

Mostanába mért nem írtok válaszokat a DOHÁNYZÁS témába?

Figyelt kérdés
július környékén minden kérdésre volt 5-6 válasz minimum most mért nincs
2009. szept. 3. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Én csak most csatlakozom, ehhez a kérdéshez, de valószínű hogy van akinek nincs kedve beszélni róla, mert le akart róla szokni és nem jött össze.
2009. szept. 3. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Én pl azért mert nem tépem fölöslegesen a számat. Minek? Minden dohányos kérdésre az a válasz hogy szokjál le b...meg. Ha nem hát nem. Mindenkinek joga van megválasztani a kötelet amire felköti magát.
2009. szept. 3. 15:27
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
sztem azért, mert úgyis felesleges, mivel mindig jön egy pár ember, aki absz nem a kérdésre válaszol, hanem beírja, hogy: szokjál le bameg
2009. szept. 3. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Miért is? Na lássuk csak. Mondjuk azért, mert vannak ilyen kérdések pl. hogy "káros-e, ha xy szál cigit szívok naponta, mi bajom lehet belőle, milyen egészségkárosodást okoz?" vagy "mennyire káros napi 2 szál cigi?" stb. És erre normálisan leírom, kifejtem az egészségre gyakorolt hatást és következményeket (tényekkel, betegségekkel, semmi kioktatás célzattal), és erre jönnek a kérdezőtől a flegma, ki a f*szt érdekel, úgyse szokok le és még füvezni is fogok mellé- típusú kommentek. És ekkor csak azon tűnődöm, vajon mi a f*nének koptattam a klaviatúrám érdemleges válasz begépelésével, miért nem osztottam le én is, mint a többiek, ha már úgyis ugyanolyan stílusú választ kaptam. Na én, speciel ezért inkább nem is olvasom már a kérdést se...
2009. szept. 4. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vok. Most is csak véletlenül kattintottam ide, egyel lejjebb akartam...
2009. szept. 4. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
nameg mostanság kevesebb is a dohányzással kapcsolatos kérdés.
2009. szept. 6. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!