Szerintetek mennyi köze van ezeknek a szivarokhoz?
Vannak azok a szivarok/szivarkák, amelyeket néhány nagyobb élelmiszerboltban lehet kapni, kinézetre pont úgy néznek ki, mint a szivarok és ízre is olyanok. Viszont mindössze 334 forint darabja, ez azért jóval kevesebb, mint egy átlagos szivar.
Szerintetek minek köszönhető ez az árkülönbség ?

Szerintem azért ilyen kedvező az ára, mert egy rakás sz@r...
Hulladékból vagy valami gyenge minőségű anyagból lehet.
A füstje se olyan, mint egy rendes(ebb) szivarnak... Legalább is én így vettem észre.

Semmi köze hozzá. A szivarkák ugyanazok mint a cigik csak olcsóbbak, mert a szivarokon és a szivarkákon nincs annyi adó. De valamivel gyengébb minőségűek is.
Napokban láttam BOND szivarkát. Valaki próbálta már?

Semmi az Égegyadta világon. Undorító ízű, a cigarettánál alja minőségűbb szemét, meg sem érdemli, hogy egyáltalán a neve hasonlít a Szivarra. A szivar méltóságteljes, hosszú, vastag dohányrúd, amit szépen elpöfékelsz, szájba szívod a füstöt, érzed az ízét, és van egy sajátos hangulata.
A szivarka olyan dohányból készült cigi, ami még a cigarettagyártáshoz is selejtes.

"A szivarka leég 50-70perc alatt, ha lassan szívod, egy szivar meg melyet jó esetben 5-6 óra pöfékelés után elnyomsz"
Te valamit álmodtál. Egy vastag szivart 45 percig vagy 1 óráig lehet szívni. A szivarkát meg 10 percig mint a cigarettát. A szivart soha életben nem lehet 5-6 óráig szívni.

A szivarka íze valóban eltér a rendes szivartól. De nem olyan büdös a füstje mint a szivarnak vagy a cigarettának, és jóval gyengébb is. Pl. nem lesz a ruhám tőle büdös.
De az erdei gyümölcsös Pall Mall szivarka nagyon finom. Csak 400 ft a 10 szál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!