Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kezdőként milyen cigit ajánlotok?

Kezdőként milyen cigit ajánlotok?

Figyelt kérdés

2013. jan. 29. 19:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
fehér szofi, fehér bond, vagy sárga bond, sárga pallmall valami "gyengét" vegyél azok nem lesznek olyan durvák eleinte
2013. jan. 29. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
25%

szofi,bond--ha nem akarsz rászokni,mivel mind2 minőségtelen

davidoff,lucky,marlboro,dunhill--minőség

2013. jan. 29. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

előttem válaszoló butaságot ír, de ha nem hiszed vegyél az ő által felsorolt "minőségit" és "gagyit"

meglátod majd, hogy a különbség = 0

2013. jan. 29. 19:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Még kezdőként ne szokj rá, mert utána nehéz lesz leszokni.
2013. jan. 29. 20:25
 5/14 anonim ***** válasza:
59%
kék dobozos cigik, átlagosak, nem kell fehér meg gyenge, mindenki ilyennel kezdte szerintem.
2013. jan. 29. 22:28
 6/14 anonim ***** válasza:

először is ne szokj rá... vegyél inkább 4 csokit az árából, én már leszokztam, de a kedvenceim ők voltak:

kék sophiane---> az abszolút favorit, egyáltalán nem minőségtelen, magyar, finom és kellemes az illata, a miután leszoktam a legtöbb cigi szagától undorodok, de a sophi t mindig megkívánom...

ezen kívül:

arany marbi, kék pall mall, kék philip morris, lucky strike ből mind, Davidoff<--- ebből csak bulizni, alkohol mellé szerintem ez a tökéletes...

mentolos cigik mind undorítóak, kivéve a mentolos vouge azt muszáj kipróbálni, ha már dohányozni akarsz...

amik valóban igénytelenek, azok a bondok, goldengatek, viceroy stb stb olcsó cigik a bondról sokan vitáznak, sokan azt a sophi mellé sorolják, de szerintem minőségben nem versenyezhetnek...

2013. jan. 29. 22:51
 7/14 anonim ***** válasza:
ha csak kipróbálni akarod akkor piros lucky strike, marlboro, vagy végülis mindegy, csak piros legyen, attól tuti nem szoksz rá :D
2013. jan. 29. 23:21
 8/14 anonim ***** válasza:
ez hülyeség hogy az erős cigivel nem szoksz rá, én annó barna sophiane al kezdtem, nagyapám meg talpas szimfóniával, az annyit jelent, a talpas, hogy régen nem volt szűrője... garantálom, hogy az bitang erős, mégis rászoktak vele az emberek...
2013. jan. 30. 00:36
 9/14 anonim válasza:
8# az nem talpas hanem mezítlábas
2013. jan. 31. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:
mifelénk talpasnak hívták, de szerintem ez is olyan mint a boros kóla, van ahol vadásznak hívják, van ahol vbk...
2013. jan. 31. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!