szofi,bond--ha nem akarsz rászokni,mivel mind2 minőségtelen
davidoff,lucky,marlboro,dunhill--minőség
előttem válaszoló butaságot ír, de ha nem hiszed vegyél az ő által felsorolt "minőségit" és "gagyit"
meglátod majd, hogy a különbség = 0
először is ne szokj rá... vegyél inkább 4 csokit az árából, én már leszokztam, de a kedvenceim ők voltak:
kék sophiane---> az abszolút favorit, egyáltalán nem minőségtelen, magyar, finom és kellemes az illata, a miután leszoktam a legtöbb cigi szagától undorodok, de a sophi t mindig megkívánom...
ezen kívül:
arany marbi, kék pall mall, kék philip morris, lucky strike ből mind, Davidoff<--- ebből csak bulizni, alkohol mellé szerintem ez a tökéletes...
mentolos cigik mind undorítóak, kivéve a mentolos vouge azt muszáj kipróbálni, ha már dohányozni akarsz...
amik valóban igénytelenek, azok a bondok, goldengatek, viceroy stb stb olcsó cigik a bondról sokan vitáznak, sokan azt a sophi mellé sorolják, de szerintem minőségben nem versenyezhetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!