Most szokok le. De még csak egy óra 20 perc telt el, mióta felkeltem, és kávé mellé nem gyújtottam rá, és azóta úgy érzem hogy már vagy 5 óra eltelt?
Én is 7 évig szívtam a cigit már napi 2 doboz cigi fogyott el, bár abból 1 dobozt én szívtam el a többit el kellet osztogatnom mert úgy voltam vele nem sajnálom a cigit senkitől sem. Na már most az első nap után én is tudtam hogy lefogok szokni róla, ezt megígértem magamnak, abban van igazság hogy ha ennyire sóvárogsz utána és nem tudod elterelni a figyelmedet akkor nem fogod tudni lerakni a cigit. Ezt többször el kell majd határoznod magadban, és ami még fontos, én isten segítségével tudtam lerakni a cigit, mindig kértem tőle a lehetőséget és az erőt és meg is kaptam. Nekem ez segített, bár egyet mondhatok se tapasz se rágó se semmi nem fog tudni segíteni csak te és isten.
24/f.
Allen Carr hangoskönyvét én is hallgattam, de csak addig nem gyújtottam rá, amíg szólt mellettem.
Teljesen igaza van. Mégse ment. :((
Szia én 10 év dohányzás után szoktam le. Tavaly tettem le a cigit, igaz nyomos oka volt,volt kiért.(baba) Sajnos azóta csapásokkal teli az életem, és akiért anno én leraktam, már nincs velem. :( De nem szoktam vissza.
Nagyon nehéz volt nem a cigi után kapni, de rájöttem nem oldja a feszkómat, sőt csak jobban lehúz a mérgek miatt.
Igaz jó meggyújtani, beleszívni, de utána mi van???
Keserű szájjal elnyomod majd végzed a dolgod a következőig... Találni kell más rendszert az életben.
Sokat álmodtam arról hogy cigizek és azt gondoltam, hogy na tessék eddig bírtam... aztán felébredtem és megnyugodtam, hogy csak álmodtam, hogy rágyújtottam.
Legyen erőd, és légy büszke magadra minden napra-órára-hétre hogy te nem dohányzol többet! Sokat fog segíteni! Ha pár napot kibírsz akkor jól fog menni. És egyre jobban.
Kb 2-3 hét után mikor cigiznek körülötted annyira büszke leszel ha megállod,hogy nem fogadod el! :)
És mások is felnéznek majd rád, hogy kitartasz!
Mikor valahol látom hogy dohányoznak és érzem milyen büdösek,mert azok- arra gondolok, hogy én ezt hogy nem éreztem magamon akkor?
MAGADÉRT CSINÁLD! A CIGI DRÁGA, BÜDÖS, MÉRGEZŐ.
TE PEDIG ERŐS VAAAAGY!!!!! :-)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!