Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szájsebészet után = nincs cigi?

Szájsebészet után = nincs cigi?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 15:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem ajánlatos, de én cigiztem utána.
2013. jan. 24. 15:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs. Egy sima foghúzás után sem szabad, könnyen begyullad a fogmeder, és nagyon lassítja a gyógyulást.
2013. jan. 24. 15:29
 3/10 Alaque ***** válasza:
Azért egy napot csak kibírsz...
2013. jan. 24. 15:34
 4/10 Alaque ***** válasza:
Az egy nap után pedig érdemes vigyázni, hogy ne szívjad erősen, mert felszakadhat a seb. Meg jobb, ha füst sem éri. Szívhatod mondjuk az orrodon át. :D
2013. jan. 24. 15:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Ott van még a varrat... De az egy nap letelt.
2013. jan. 24. 17:23
 6/10 A kérdező kommentje:

De ha nem ér hozzá, akkor nem lesz baj, nem?

Illetve ha mondjuk a tej se, vagy az alkohol se, akkor se nem? Mármmint ha abszolút nem érintkezik a sebbel.

2013. jan. 24. 17:30
 7/10 Alaque ***** válasza:
A tej és az alkohol folyadékok lévén a nyállal keveredve mindenképpen hozzáérnek. A füst, ha ügyes vagy, talán nem, de a nyáladban oldva az is hozzáérhet. Legjobb lenne nem rágyújtani, de nyilván ez nem megoldható (:P), úgyhogy az óvatosság a lényeg.
2013. jan. 24. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

én tejes dolgokat is ettem... könyörgöm, ha még oylat sem ehetek akkor haljak éhen? mert puding, joghurt akkor ki lenne zárva, de rágós dolgokat szájsebészet után nem tudna megenni senki...

én cigiztem is és nem lett bajom de csak te tudod, hogy kockáztatsz-e

2013. jan. 24. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ajánlott cigizni. Nekem nem rég az ínyemet vágták fel, mondjuk az pont a külső oldalon volt, én nagyon figyeltem rá, hogy a számnak arra az oldalára még véletlenül se menjen füst, aztán minden szál cigi után mentem kiöblíteni a szájüreget Corsodyllel. Szerencsére nem lett semmi baj. Igaz, jóval kevesebbet is cigiztem, mint amúgy.
2013. jan. 25. 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A szájsebészetről cigivel a számban galoppoztam ki a buszmegállóba.A hátsó két nagy egymás melletti fogat szedték ki és végigvarrták.Otthon két banánt be is toltam a másik oldalt.Másnap mentem dolgozni.Egy hét múlva varratszedés.Semmi gond nem volt.

Lehet,hogy a nyúlláb szerencsét hozott.;)

2013. jan. 26. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!