26 éves bátyám 9 év cigi után 1 hete nem gyújtott rá, de aggódom érte mert folyton köhög amióta nem szívja és folyton arra panaszkodik hogy mintha egy kiköhöghetetlen váladék lenne a légútaiban. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 21:31
1/9 anonim válasza:
Ez szokott lenni. A légutakban csillószőrös hengerhám van. Most ezek magukhoz tértek és a csillók söprik kifelé, azaz hozzák felfelé a lerakódott "cuccot". 9 év után ez belefér, csak ne gyújtson rá, mert akkor ez megszűnik, jobban érzi magát és újra cigizni fog.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez biztos?Attól félek hogy már copd-je van vagy tüdőtágulása!Amúgy köszi a választ
2013. jan. 17. 22:14
3/9 anonim válasza:
Én mikor leszoktam, elmentem az orvoshoz ezekkel a tünetekkel, de azt mondta, hogy csak tisztul a szervezet. Elég kellemetlen, de elmúlik.
4/9 anonim válasza:
kellemetlen hogy tisztul a tudo?:Dakkor kezdj el ujra cigizni...-.-az nem lessz kellemetlen
5/9 anonim válasza:
Több,mint fél éve nem cigizek és még mindig ilyen tüneteim vannak néha.Mondjuk 12-29 éves koromig nyomtam.
6/9 A kérdező kommentje:
És teljesen egészséges vagy?
2013. jan. 19. 22:08
8/9 anonim válasza:
Nem tudom,talán egy alapos belgyógyász.......:)
9/9 anonim válasza:
én is 26 vagyok, 11 évet dohányoztam, abból 9 évben napi 1-2 doboz... most tartok 3 hónapnál, az első 1-1.5 hónapban én is sokat köhögtem, sőt olyan ijesztő dolgokat is köhögtem fel, hogy az hihetetlen, a 2. hónapban már olyan jó volt a közérzetem, mintha fiatalodtam volna 10 évet, mostanra a 3. hónapra, pedig leküzdhetetlen mozgásvágy lett rajtam úrrá, szereztem uszodabérletet, konditeremben futok futópadon, és már alig várom, hogy a tavasszal futhassak a szabadban is... az elmúlt 8-9 évben 100-200 méter futás után kifulladtam, most pedig már 3 hónap nemcigizéssel bírom a futást akár 40-50 percen át is... szóval csak kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!