A Black cigin kívül van másik fekete színű cigi?
Figyelt kérdés
ha van milyen boltokba szoktátok venni és mennyiért.2009. aug. 29. 18:17
1/8 anonim válasza:
Szerinted?!Nam tudom mennyire tudsz angolul...Elárulom, hogy a black feketét jelent ebből következik, hogy a fekete blacket jelent!XD
2/8 A kérdező kommentje:
uhh de hülye vagy
nah akkor én meg nem tudom te mennyire tudsz magyarul:D de a valamin kívül az azt jelenti h nem az, hanem valami más van e ugyanolyan, gondolom így se vágod mert te csak angolul tudsz :D
2009. aug. 29. 21:59
5/8 anonim válasza:
igen...fogjál magadnak egy néger csávót...annak ojan fekete cigije van h huhh...nempróbáltammég nemis szeretném...várom a véleményed: D
6/8 A kérdező kommentje:
vélemény: én se szeretném:D nem vonzanak xD
2009. szept. 2. 21:14
7/8 anonim válasza:
nem mindegy a cigi szine? a djarum cigik nagyon finomak a barnát is ajánlom nem tudom a pontos nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!