13vagyok és már 6hónapja cigizek de ha most leállok akkor mennyi idő alatt tisztul ki a. tüdőm? 8orvosi vizsgálatkor meg fog láccódni? :/
Figyelt kérdés
Nagy hülyeség volt rászoknom de ezt tezi a düh ha valakinek az apja buta.Na mindegy ha.most hetedikes vagyok akkor jövőre megláccódhat a tüdőmön?de ne ugy vegyétek hogy minden nap1-2dobozzal naponta 1vagy 2de.sokszor volt olyan hogy hetekig nem szívtam.Mostanában megint2013. jan. 6. 23:15
2/8 anonim válasza:
Legalább beismered, hogy hülyeség volt. Látszani nem fog, legfeljebb hallatszik. Hónapokig is tarthat, mire kitisztul, vagy egy évig. Kinél hogyan.
3/8 anonim válasza:
Te is buta vagy, mert írni nem tudsz. Amúgy nem, nem látszódik meg!
4/8 anonim válasza:
Ez a legnagyobb gondod, hogy meglátszódik egy vizsgálaton? Nem az hogy undorítóan sárga lesz hamarosan a bőröd, fogad, kirohad, egyre többet fogsz szívni, büdös lesz mindened, egy pasi nem áll majd szóba veled...!? Persze ha meghalsz tüdőrákban, akkor tök mindegy. Ez is bejöhet. Ezért kell abbahagyni.
5/8 anonim válasza:
Másfél évig kimutathatò bármilyen káros anyag, köztük a nikotin. Egy sima gyerekorvos már 1-2 hónap után már nem tudja megállapítani, hogy cigiztél.
6/8 anonim válasza:
Szinte azonnal (relatív). Egy fiatal szervezet sokkal gyorsabban tisztul. Fejlődésben vagy, úgyhogy te járod meg, ha elkezdesz dohányozni. Sportolj helyette, abból sokkal többet nyersz, ráadásul menőbb is.
7/8 anonim válasza:
nem, a düh nem ezt teszi. a cigi nem düh ellen van kitalálva, élvezeti cikk, nem segítő szer. egyél csokit, ha elhiszed, hogy az jó lesz düh ellen, akkor működni fog
8/8 A kérdező kommentje:
Jövőre ugye.orvosi vizsgálat lesz középsuli miatt.De.ott.pontosabban mit néznek?lesz tüdőröngen? :O én attól félek nekem a mamám azt mondta hogy azt minden hol megnézik és hogy mèg nem biztos hogy.meglàtszik! :/nem nagyon biztató
2013. jan. 7. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!