Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 13vagyok és már 6hónapja...

13vagyok és már 6hónapja cigizek de ha most leállok akkor mennyi idő alatt tisztul ki a. tüdőm? 8orvosi vizsgálatkor meg fog láccódni? :/

Figyelt kérdés
Nagy hülyeség volt rászoknom de ezt tezi a düh ha valakinek az apja buta.Na mindegy ha.most hetedikes vagyok akkor jövőre megláccódhat a tüdőmön?de ne ugy vegyétek hogy minden nap1-2dobozzal naponta 1vagy 2de.sokszor volt olyan hogy hetekig nem szívtam.Mostanában megint
2013. jan. 6. 23:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen orvosi vizsgálat lesz?
2013. jan. 6. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Legalább beismered, hogy hülyeség volt. Látszani nem fog, legfeljebb hallatszik. Hónapokig is tarthat, mire kitisztul, vagy egy évig. Kinél hogyan.
2013. jan. 6. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Te is buta vagy, mert írni nem tudsz. Amúgy nem, nem látszódik meg!
2013. jan. 6. 23:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez a legnagyobb gondod, hogy meglátszódik egy vizsgálaton? Nem az hogy undorítóan sárga lesz hamarosan a bőröd, fogad, kirohad, egyre többet fogsz szívni, büdös lesz mindened, egy pasi nem áll majd szóba veled...!? Persze ha meghalsz tüdőrákban, akkor tök mindegy. Ez is bejöhet. Ezért kell abbahagyni.
2013. jan. 6. 23:30
 5/8 anonim válasza:
Másfél évig kimutathatò bármilyen káros anyag, köztük a nikotin. Egy sima gyerekorvos már 1-2 hónap után már nem tudja megállapítani, hogy cigiztél.
2013. jan. 6. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Szinte azonnal (relatív). Egy fiatal szervezet sokkal gyorsabban tisztul. Fejlődésben vagy, úgyhogy te járod meg, ha elkezdesz dohányozni. Sportolj helyette, abból sokkal többet nyersz, ráadásul menőbb is.
2013. jan. 6. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
nem, a düh nem ezt teszi. a cigi nem düh ellen van kitalálva, élvezeti cikk, nem segítő szer. egyél csokit, ha elhiszed, hogy az jó lesz düh ellen, akkor működni fog
2013. jan. 7. 00:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Jövőre ugye.orvosi vizsgálat lesz középsuli miatt.De.ott.pontosabban mit néznek?lesz tüdőröngen? :O én attól félek nekem a mamám azt mondta hogy azt minden hol megnézik és hogy mèg nem biztos hogy.meglàtszik! :/nem nagyon biztató
2013. jan. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!