13 éves vagyok.2 és fél hónapja dohányzom. Aszthmás vagyok. Lehet tőle most rögtön Rákom?
Csak azért kérdezem mert néha fáj a mellkasom, szúr vagy fáj, néha nyom.
Olvastam utána.lehet bebeszéltem azért?.
Nem kamu -.-"
Köszi a válaszokat.
Akkor ha most le rakom meg nyugodhatok?
Először is: a rák nem fáj. Már csak végstádiumban, de akkor már más, nagyon súlyos tünetek is vannak (pl. véres köpet) és nem 13 évesen. Másodszor: ki mondta neked, hogy rákos vagy? Talán valami okos, hozzáértő személy? Nem hiszem...
Az aszthmád miatt érezheted a fenti tüneteidet, amit eddig súlyosbított minden elszívott szál cigi. Hagy abba a dohányzást és töltsd fel a szervezeted vitaminokkal, főleg c-vitaminnal, amit a cigifüst előszeretettel kiold a szervezetből.
12 vagyok, SOHA nem próbálnám ki, a sima füsttől is tűzök haza.Ha elmegy mellettem egy dohányos ember azonnal érzem, hogy dohányos, és próbálok távolra menni, annyira nem bírom.
Ez a link, tényleg nagyon durva, erre én sem gondoltam, de így jóformán minden betegségnek lehet a dohányzás az oka.
A kommentek utáni kérdéseidből pedig látszik, be vagy szarva.Előbb kellett volna gondolkozni. Én sajnos nem tudtam előre gondolkozni, teljesen cigarettamentes a szüleim, a rokonaim SENKI sem dohányzik és mégis, krónikus veselégtelenséggel születtem. Elivileg genetikai okoból, szóval akár a 50. ükanyám /apámtól lehetett.1.5 éve transzplantáltak. Gondolkozz el, hogy mit csinálsz, van aki nem érkezett gondolkodni...
Köszi a válaszokat.Akkor már nem parázok.
Igen egy ismim mondta h 3 év után lett rákos 15 évesen.
Akkor nem kell orvoshoz sem mennem?csak elég az aszthmás kontrolll?
Én is asztmásan cigizek, 1 éve, nem hinném, hogy ilyen haamr rákod lenne, sőt szinte biztos, hogy nem. A tüdőd az viszont sz@rakodhat sokat, én is megszenvedek vele:/
13 évesen inkább szokjál le, és a rávalót költsd ruhákra, vagy tinilapokra, stb. És ne szokj vissza soha az életben;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!