Tényleg gáz, ha nem dohányzom?
Igen, gáz, a pokolra kerülsz.
Egyébként nem gáz, de a kérdésed igen. Érett ember ilyet nem kérdez.
Egyáltalán nem gáz.
Ne is foglalkozz velük, el jön majd az ideje, mikor azt fogják gáznak tartani, hogy ők rágyújtottak. Legyél te az okosabb.
Vagy esetleg:
Nem tudom, hogy a dohányzós haverjaid, osztálytársaid milyen időközönként vesznek cigarettát (ha éppen veszik és nem a szüleiktől lopják), de szerintem kb. hetente egyszer, maximum kétszer. Szóval a lényeg, tegyél félre hetente kb. 800 ftot a zsebpénzedből (tehát azt az összeget, amit ők cigire költenek). Egy ideig ne szólj egy szót se, csak legyints arra, amit mondanak. Majd egyszercsak vegyél valami klassz felsőt, vagy táskát, bármit, ami tetszhet a "kedves ismerősöknek" és ha kérdezik honnan van, te csak annyit mondasz rá, hogy "én spóroltam rá magamnak pénzt, cigi helyett inkább klassz cuccokat veszek".
Utolsó! Ez jó ötlet :D Kipróbálom.
Amúgy van olyan osztálytársam és ismerősöm is, aki naponta elszív 2 dobozzal... van olyan, aki meg heti 1 dobozzal szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!