Tüdőtágulat! Van akinek ez a betegsége? Dohányzik mellette?
Egy kedves ismerősömnek is ez volt a baja.
Ő még a diagnózis előtt leszokott a cigiről.
4 évvel ezelőtt megműtötték Szombathelyen.
Január 7-én lesz a temetése.
De azért ne ijedj meg, azért ennek a betegségnek is vannak fokozatai. De ez nagyon súlyos betegség. Le kellene szokni a cigiről, mert előbb utóbb az oxigénhiány miatt fulladni fog.
sajnálom
nem szoktam itt segíteni, inkább hülyeségeket írok :D de neked megpróbálok hasznosat
nézz utána az Allen Carr módszernek. ez egy könyv, (vagy hangoskönyv is lehet), vagy kurzus, de inkább egy mély elbeszélgetés. olyanok is abbahagyták miatta a cigit, akik nem is tervezték, csak kíváncsiságból végighallgatták az előadást, vagy unalmukban elolvasták a könyvet, és utána rájöttek, hogy nem is kell nekik a cigi. tényleg működő dolog, semmi varázslat nincs benne, pszichológia az egész (mint maga a függőség is), én is így tettem le napi 1dobozról 0szálra.
Tüdőtágulattal műtötték. Kivettek egy-egy beteg darabot mindkét tüdőlebenyből.
Nem tudom, hogy mindenki műthető-e, de Szombathelyen biztos végeznek ilyen műtéteket.
Annyit tudok, hogy járt rendszeresen vérgáz mérésre.
A vérvételnél pedig a hemoglobint kell nézni, 120-160 között kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!